ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόταση προς όλους τους υποψήφιους

Το blog μας, επειδή δεν είναι ΜΟΝΟ πολιτικό, προτείνει σε όλους τους υποψήφιους και ειδικά σε αυτούς που θα αναλάβουν τη διοίκηση των νέων δήμων, σε συνεργασία με τους βουλευτάδες που το μόνο το οποίο κάνουν εδώ και χρόνια είναι να τα ξύνουν και να βολεύουν τους δικούς τους ανθρώπους, να δεσμευθούν έτσι ώστε:
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ.
Μια τράπεζα η οποία θα έχει επάρκεια σε αίμα ανά πάσα στιγμή για οποιονδήποτε το χρειαστεί.
Και μη μας πουν οι υποψήφιοι πολιτικάντιδες ότι δεν εξαρτάται μόνο από αυτούς αλλά και από τη συμμετοχή του κόσμου.
Συμφωνούμε πως η συμμετοχή των πολιτών είναι ο πνεύμονας για τη δημιουργία τράπεζας αίματος αλλά θα μπορούν, οι δήμοι, να βοηθήσουν με την κατάλληλη καμπάνια (πάρτε παράδειγμα τον δήμο Συκεών) διαθέτοντας κάποια ποσά για μια εκστρατεία ενημέρωσης αλλά και βάσης της τράπεζας.
Άμα θέλουν μπορούν να βρουν τα χρήματα και το γνωρίζουν πολύ καλά οι διοικούντες. Στο κάτω κάτω ας κάνουν μια μελέτη λιγότερη. Έτσι κι αλλιώς οι μελέτες μένουν στα συρτάρια ενώ τα έξοδα (που βγαίνουν από τις τσέπες μας) πάνε στα γραφεία μελετών.

2 σχόλια:

  1. ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ (ΑΓΙΩΤΕΣ) Ή
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ.
    ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ.

    Υ.Γ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.
    Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΚΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΣ.
    Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ
    Α.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το blog μας, επειδή δεν είναι ΜΟΝΟ πολιτικό!!

    Εγώ για ποικίλης ύλης το κόβω και όχι καθαρά πολιτικό και αν θέλετε τη γνώμη μου είναι καλύτερα έτσι από τα στενά και καλουπωμένα πολλές φορές πλαίσια της πολιτικής που οδηγούν στην ξύλινη γλώσσα .
    Φτιάξτο λοιπόν multiblog και βάλε και συνταγές μαγειρέματος βάλε , οδηγίες κοπτοραπτικής και κουμπί κουμπότρυπα . Έτσι και αλλιώς λόγω των ημερών όλοι με μαγειρέματα ασχολούνται και με ράβε ξήλωνε .. Αρα σκίσε τους να αλλάξουν ράφτη .
    υγ
    η πυκνότητα της συμμετοχής στη θεματολογία, η διασφάλιση της ανωνυμίας των χρηστών (IP αλλά και άλλα δεδομένα), και η μεγαλύτερη αμεσότητα στην προσέγγιση ενός τοπικού θέματος από πλευράς σας αποφεύγοντας την μερικές φορές ουδέτερη αλλά και ξινούτσικη θέση είναι κατά τη γνώμη μου μερικά πραγματάκια που θέλουν κουβέντα .
    Δλδ ή παπάς ή ζευγάς. Η πας κόντρα σε όλους και είσαι μόνος ή μαζί με τον αποδεδειγμένα καθαρό ή απλά καταγράφεις γεγονότα με τρόπο νερόβραστο, η άποψη και ο τρόπος εκφέρει κανείς τη γνώμη του όμως είναι κατά τη δική μου γνώμη ο καταλύτης και κάνει τη διαφορά και για να μην παρεξηγηθώ δεν είναι κανενός είδους μομφή στο blog παρά είναι η γνώμη μου και μόνο.
    Αυτά και καλό Π/Σ/Κ σε όλους

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή