ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ερωτήσεις...

Μα επιτέλους κανείς υποψήφιος δεν θα αναφερθεί στην έλλειψη πόρων, στις δανειακές υποχρεώσεις των τριών δήμων Χαλκηδόνας, Κουφαλίων και Αγίου Αθανασίου οι οποίες ξεπερνούν τα 3.000.000 ευρώ; Έχουν συνειδητοποιήσει πόσες χιλιάδες ευρώ θα καταθέτουν στις τράπεζες σαν μηνιαία δόση από τις αρχές του 2011;
Με ποιο τρόπο θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αυτό το οποίο οξύνεται συνεχώς;
Μην ξεχνάτε ότι εδώ και μήνες η κρατική επιχορήγηση προς του δήμους μειώθηκε κατά 33% παρόλο που έπρεπε να αυξηθεί αφού η πολιτεία χρωστάει χρήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση (τα λεγόμενα παρακρατηθέντα).
Ένα άλλο το οποίο κανείς δεν τολμά να αναφέρει, είναι με ποιο τρόπο θα χειριστούν τις οφειλές προς τους προμηθευτές. Δηλαδή, σε ποιους πρώτα θα κοπεί το πολυπόθητο ένταλμα πληρωμής. Σε όλους με τη σειρά; (λιγάκι απίθανο το βλέπουμε αυτό). Στους "δικούς" τους; Στους άλλους;
Και το σημαντικότερο... Θα δεχθεί η νέα διοίκηση τα λεγόμενα "ατιμολόγητα" που άφησαν οι παλιές διοικήσεις;
Είναι μόνο μερικές ερωτήσεις, από τις πολλές, που ζητούν καθαρές απαντήσεις.
Υπάρχουν; Τολμούν να τις αναφέρουν οι υποψήφιοι;
Μη ζητάτε μόνο ψήφο. Ενημερώστε τους δημότες για το πως θα διοικήσετε.
Στους καιρούς που βαδίζουμε και με όλα αυτά που διαδραματίζονται στην κεντρική πολιτική σκηνή, οι δημότες δεν ανέχονται τα χτυπήματα στα τραπέζια για δήθεν ισχυρή επιβολή.
Άντε να σας δούμε...

- Περιπτεράς -

24 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 700.000 ΕΥΡΩ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΣΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε πτωχα μας παιδιά. Δεν σας το'παμε; είμαστε πλούσιος δήμος εμείς εδώ.
    Έχουμε 700.000 ευρώ στην άκρη, 700.000 λακκούβες στους δρόμους μας, 700 σταζιέρ φυτεμενους από τον πολυχρονεμενο σε όλες τις τοπικές δημόσιες υπηρεσίες, 700 παράνομες χωματερές.
    Τυχαίο; δε νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμος Αγίου Αθανασίου είναι η χαβούζα της Βορείου Ελλάδας. Βρομάνε όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα. Και αυτό είναι έργο Αραμπατζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΨΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ, ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΤΕ. ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

    .....ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αραμπατζής όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να κρατήσει υγιή τον Δήμο μας! Δεν έκανε σπατάλες και είχε δημοσιευμένο πρόγραμμα κάθε έτους!
    Τώρα αν τα χωριά έχουν λακκούβες ή άλλα προβλήματα, δε λέω έχει ευθύνη και ο Δήμαρχος αλλά έχουν μεγαλύτερη ευθύνη οι Πρόεδροι και οι σύμβουλοι των Τοπικών Διαμερισμάτων, αυτοί είναι που πρέπει να μεταφέρουν στον Δήμαρχο τα όσα βλέπουν, αυτοί ζουν καθημερινά στο χωριό.

    Νομίζετε πως αντίστοιχα οι άλλοι Δήμοι δεν έχουν τέτοιου είδους προβλήματα ή κι ακόμα περισσότερα; Ή νομίζετε πως αν βγει κάποιος άλλος Δήμαρχος εκτός του Αραμπατζή, θα κλείσουν όλες οι λακκούβες, όλες οι χωματερές και θα λυθούν όλα;; Προβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν και όταν υπάρχει και λύση τότε δεν χρειάζετε ανησυχία. Πάνω απ'ολα όμως η οικονομική ευρωστία! Ο Αραμπατζής είναι ο μόνος έμπειρος από τους υποψήφιους Δημάρχους που μπορεί να κάνει σωστή διαχείριση και να αναλάβει για πρώτη φορά αυτόν τον ευρύτερο Δήμο. Γιατί οι υπόλοιποι έχουν τόσες μεγάλες δανειακές υποχρεώσεις; Γιατί δεν έκαναν σωστό προγραμματισμό και οικονομική διαχείριση όλα αυτά τα χρόνια;; Αυτά τα ερωτήματα να σας απασχολούν!

    Και σταματήστε να ρίχνετε λάσπη στον Αραμπατζή!!! Όλοι έχουν ράματα για την γούνα τους!!Οι πολίτες δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένοι με κανέναν Δήμαρχο και σε 5 χρόνια όποιος και να βγει τα ίδια και χειρότερα θα λέτε!! Και τέλος θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει σε αυτήν την χώρα ένας Υποδειγματικός Δήμος;; Δε νομίζω πως θα βρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχεις δίκιο. Είναι ολοφανερος ο πλούτος, έκδηλος όπου και να γυρίσεις την μάτια σου. Μας δουλεύεις ρε;
    Εγκαταστάθηκα εδώ πριν λίγο καιρό. Δεν είμαι από εδώ. Το αυτοκίνητο μου το επισκευασα 2 φορές από τις λακκούβες που βρίσκονται παντού. Όπου και να πας θυμίζει Καμπούλ.

    Κάθε βράδυ μετα τις 10 σφραγιζω τα παράθυρα για προστατεψω την οικογένεια μου απο τον τοξικο, καρκινογόνο καπνό της χωματερής που καίει εδώ και 3 μήνες. Και ο αναίσθητος δήμαρχος παίρνει τα μικρόφωνα στις συναυλίες σαν μαυρογιαλουρος του 60.

    Και έρχεσαι εσυ να μου πεις ότι ζω σε εύπορο δήμο. Αλλά τι να σου πω. Αν δεν πετάξετε τα μπλε, πράσινα, κόκκινα γυαλιά σας, θα ζείτε στον κόσμο σας. Φουμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ....ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ....ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ....ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΠΑΤΑΛΕΣ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΕΚΛΕΙΣΕ 40000€ ΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ, ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ-ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ...ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ......
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΥΓΙΗ ΔΗΜΟ ΜΙΛΑΜΕ? Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5εκ €. ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ? ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ? ΠΟΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΗ, ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ Η κα ΛΕΤΑ? ΠΟΙΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΛΕΣ? ΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΕ ΥΠΟΨΗΝ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ......ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΧΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ...ΘΥΜΙΖΩ: ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, ΤΕΛΩΝΙΑΚΟΣ-ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ.....ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΣΕ ΣΕΝΑ....ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΞΥΠΝΑΤΕ...ΜΕ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΧΑΣΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ 1/1/2011 ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:1/1/2011 ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΣΥΝΕΝΩΜΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ? ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ......

    ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον δεύτερο σχολιαστή (ίδιος μου φαίνεται):

    Είδες, τι ανευθυνότης! Οι ανεύθυνοι τοπικοί σύμβουλοι του Ξηροχωρίου δεν μετέφεραν στον δήμαρχο ότι το χωριό του, ο Αγιος Αθανάσιος δηλαδή, είναι γεμάτος λακκούβες. Που να τις δει αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΑΡΗΣ, ΜΗΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ,
    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ;
    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΠΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ Σ΄ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;
    ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ΄ ΕΤΣΙ, ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.
    Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για την Κούκα και την Γλυκερία έδωσε 100000 ευρώ την στιγμή που έχουμε τόσα προβλήματα στα χωριά μας. αυτό το έκανε όμως για προσωπική του προβολή. αυτός είναι δυστυχώς ο Αραμπατζής και ο περίγυρος του. είναι επικίνδυνοι πρέπει να φύγουν όσο γίνεται πιο γρήγορα. θα δείτε τι θα πάθει στο Δήμο του και στο ίδιο του το χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι δημοτες κουφαλιων γνωριζουμε το χρεος μας
    σας παρακαλω να μας ενημερωσετε στα 12 χρονια
    ο κος αραμπατζης σαν πετυχημενος δεξιος δημ..ς
    εκανε καποια εργα .Ποσα εργα εχη κανη και
    ΠΟΣΑ ΕΧΗ ΠΡΑΛΑΒΗ"
    ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΝΕΝΑ
    ειναι αληθεια

    ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΤΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΞΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΟ, ΛΕΤΕ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ, 40.000 ΕΥΡΩ Ο ΕΝΑΣ 100.000 ΕΥΡΩ Ο ΑΛΛΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ Η ΛΑΣΠΗ ΟΤΑΝ ΠΕΤΙΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΑΛΛΩΝ, ΤΙΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΙΝΙΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΙΔΡΩΝΟΥΝ Τ'ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ (ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ) ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ο ΔΉΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΨΟΥΣ 1.800.000 ΕΥΡΩ, Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 800.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 300.000 ΕΥΡΩ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για τα 45αρια που ψηφίστηκαν παραμονές εκλογών στον Δήμο Αγίου Αθανασίου τι έχετε να πείτε. ξέρετε που θα πάνε; στις τσέπες κάποιων από τον περίγυρο του Αραμπατζή για να ξεχρεώσει παλιές υποσχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. SHAKERISTAS γιατι δεν πας μια βολτα απο τις οικονομικες υπηρεσιες των 3 Δημων να μαθεις την αληθεια ? Παρε τις εκθεσεις των ορκοτών λογιστων και θα φανεί η αλήθεια και τοτε οι ανώνυμοι συκοφάντες να δουμε σε ποια λακούβα θα πανε να μπούνε γιατι μονο για τις λακούβες ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εσυ φιλε πιστευεις οτι οι ορκωτοι λογιστες των Δημων λενε την αληθεια? γιατι για το Δημο Αγιου Αθανασιου που με την εκθεση των ορκοτων φαινεται να πλεοναζει, δε πιστευω οτι οι υποχρεωσεις καλυπτονται.Οσο για το φιλο που λεει οτι 300,000 ειναι οι δανειακες αναγκες του Δημου Αγιου Αθανασιου, μαλλον δε τα ξερει καλα, αν και απ' οτι ψιλιαζομαι ειναι ανθρωπος του Δημαρχειου. Οσο για τους υπολοιπους Δημους, απ' οτι εχω μαθει ο Δημος Χαλκηδονας χρωστα περι τα 7εκ€ και ο Δημος Κουφαλιων περι τα 2εκ€. Οι ορκωτοι κανουν δημιουργικη λογιστικη οπως ειπε και καποιος προηγουμενα. Οσο για τον Αραμπατζη, ολοι ξερουν τι εργο εκανε. Για αλλους, προσφερε δουλεια και εκδρομες, οποτε ειναι πετυχημενους. Για αλλους, δεν εκανε τιποτα εκτος του τα δημιουργησει και να οξυνει τους τοπικισμους εντος Αγιου Αθανασιου με τα πεπραγμενα του. Ψηφιστε αναλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ (ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΛΠ)
    ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
    ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ (ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ) ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι Ορκωτών και όχι Ορκοτών. Μας βγάλατε τα μάτια με τόσα ορθογραφικά λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το αμάξι του δεν παθαίνει τίποτα γιατί γυρνάει με τη δημοτική μερσεντές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φιλε εγραψα μια παραγραφο κ εσυ εμεινες σε μια λεξη. καλυτερα εξεφρασε τη γνωμη σου κ μετα κανε κριτικη για τα ορθογραφικα (εκ περιτροπης)λαθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "εκ παραδρομής" θέλεις να πεις!! και'συ καλύτερα να μάθεις να γράφεις προσεκτικά πρώτα και μετά να εκφράζεις την γνώμη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμε/η (1:07):

    Αφού γνωρίζεις τόσο καλά Ελληνικά γιατί μας βγάζεις τα μάτια;
    1. "Εκ παραδρομής" και όχι "εκ παραδρομής".
    2. Το σωστό είναι "κι εσύ" και όχι "και'συ"
    3. "Πρώτα προσεκτικά" και όχι "προσεκτικά πρώτα" (το αριθμητικό απαρέμφατο πηγαίνει μπροστά, δεν το γνωρίζεις;).

    Το "ορκοτών" του 12:28 σε χάλασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή