ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακατατάξεις με το νέο ενδεχόμενο σχήμα Δαϊκούδη - Μπίκου

Τα πάνω - κάτω φέρνει η φημολογία ότι οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι κκ. Δαϊκούδης και Μπίκος θα συστρατευθούν και ένας από τους δύο θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου ενώ ο έτερος θα ακουλουθήσει με την στήριξή του. Την παραπάνω φημολογία ενισχύει και το γεγονός ότι, οι δύο υποψήφιοι εθεάθησαν αρκετές φορές μαζί σε πρόσφατες τοπικές εκδηλώσεις.
Σύμφωνα με τον κ. Δαϊκούδη, μέχρι στιγμής, δεν έχει καθορισθεί ποιος θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου. Όμως, παρόλα αυτά γίνονται συνεχείς συναντήσεις και συζητήσεις για να αποφασισθεί από κοινού ποιος από τους δύο θα κάνει πίσω.
Όπως και να έχει το θέμα, εάν συνυπάρξουν οι δύο άντρες, τότε αλλάζει το πολιτικό σκηνικό του τόπου μας αλλά και των επερχόμενων εκλογών του Νοέμβρη, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που ήθελαν να κατέβουν με τον δήμαρχο Αγίου Αθανασίου κ. Άρη Αραμπατζή αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα θα δηλώσουν ενδιαφέρον με το νέο σχήμα Δαϊκούδη - Μπίκου.
Αν και μέχρι σήμερα ο κ. Αραμπατζής θεωρούνταν φαβορί, σε ότι αφορά τη Χαλκηδόνα, το νέο ενδεχόμενο σχήμα θα τον κάνει να αρχίσει να ανησυχεί.

Στο στρατόπεδο του κ. Τσουκνιδά, μετά και την επίσημη ανακοίνωση του χρίσματος, τα πράγματα είναι ακόμη "συννεφιασμένα" αλλά πολύ γρήγορα θα ξεκαθαρίσουν με τον κ. Τσουκνιδά να αποσύρει την υποψηφιότητά του (τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται άτομα που είναι στον στενό του κύκλο.)
Δ.Κ.

4 σχόλια:

  1. Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΚΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη αυτοι οι 2 ειναι εξω απο τα κομματα ? δεν ειναι σε καποιο κομμα?
    μηπως εγω ημουν υποψηφιος βουλευτης και οχι ο Μπικος ?
    μηπως εγω είμαι στελεχος κομματος και οχι ο Δαϊκούδης ?
    Ρε σεις γνωριζομαστε δεν ειμαστε απο αλλου κοψτε τις μαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΕΤΣΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή