ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Τα βρήκαν Δαϊκούδης - Μπίκος (κατά 99%)

Φαίνεται πως οι δύο υποψήφιοι για τον δήμο Χαλκηδόνας τα βρήκαν και πολύ σύντομα (μάλλον το Σάββατο) θα ανακοινώσουν και επίσημα τη συνεργασία τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μπροστάρης θα είναι ο Παναγιώτης Δαϊκούδης ενώ αναμένεται η δημαρχιακή θητεία να μοιραστεί. Έτσι θα έχουμε, δύο χρόνια σχεδόν, δήμαρχο (εάν βγει) τον κ. Δαϊκούδη και άλλα τόσα τον κ. Μπίκο.
Τους ευχόμαστε καλή πορεία.

11 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ, ΑΚΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΗΜΑΡΧΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΜΠΗΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΧΩΡΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καραγκιοζιλίκια ειναι να ειναι κάποιος δήμαρχος για 16 χρόνια και όχι για δύο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΠΗΚΟ ? ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΤΗ? ΔΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ? ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ (ΠΟΙΑ?????)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Παναγιώτης Δαϊκούδης θα είναι ο επώμενος Δήμαρχος του νέου Δήμου. σε ένα τόσο μεγάλο Δήμο χρειάζονται συνεργασίες και η συμμετοχή του Γιάννη Μπίκου στο ψηφοδέλτιο του είναι ότι καλύτερο για τον Δήμο μας. ΝΑΙ λοιπόν σε τέτοιες συνεργασίες που θα πάνε τον Δήμο ένα βήμα πιο μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ ΔΑΙΚΟΥΔΗ-ΜΠΙΚΟΥ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας συγχαίρω για το μπλόκ σας, είναι πράγματι ότι καλλίτερο για την ενημέρωσή μας.
    Δεν επιθυμώ να γίνω ούτε δήμαρχος ούτε παρατρεχάμενος τους.
    Εαν θέλετε όμως διαβάστε την παρακάτω αυστηρή αλλά ταπεινή μου κριτική για τα εκλογομαγειρέματα.

    Εαν ο κ. Μπίκος κατέβαινε μόνος του, τι τύχη θα είχε στα Κουφάλια, Χαλκηδώνα & Άγιο ένας Ξηροχωρήτη;
    Να έχουμε υπ΄όψιν μας και την πρόσφατη αντιπαράθεση που είχε με τον κ. Ψωμιάδη, υποψήφιο Περιφεριάρχη με την βούλα της Ν.Δ. Ζήτησε δεκανίκι(Δαϊκούδης) στα Κουφάλια και με την βοήθεια του κ. Καραγιώργου στην Χαλκιδώνα, θα ψάξει για νέους(υποψήφιους δημ. συμβούλους) γερά χαρτιά στον Άγιο.
    Το ίδιο ισχύει και για το κ. Δαϊκούδη στην Χαλκιδώνα και στον Άγιο.
    Απο την άλλη πλευρά οι δυσαρεστημένοι Αγιώτες απο την 12ετή πολιτική φθορά του κ. Αραμπατζή και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που ακούγονται καθημερινά,είμαι σίγουρος ότι θα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στην περιφέρεια αλλά εντός Αγίου δεν νομίζω οτι θα λειτουργήσει το τοπικιστικό συναίσθημα αυτή την φορά.
    Με τις οποιεσδήποτε εξυπηρετήσεις απο την
    κ. Λέτα (Φαρμακείο), τις εκδρομές των υπερηλίκων, τις κουμπαριές και τους ταλαιπωρημένους 60άρηδες και συνταξιούχους σημερινούς αντιδημάρχους - δημοτικούς συμβούλους δεν κερδίζονται οι εκλογές.
    Πάρτετο χαμπάρι ο κόσμος ξύπνησε, ρίξτε νέο-αξιόλογο-φρέσκο αίμα στην αρρένα των δημοτικών εκλογών.
    Οι δημοτικές εκλογές δεν είναι περιουσία κανενός ούτε μαγαζί σας κ. Αραμπατζή,
    κ. Δαϊκούδη, κ. Μπίκο, κ. Μπελίδη, Κ. Τζανή και όποιον άλλο έχει φιλοδοξία να διοικήση αυτό τον τόπο.
    Αν θέλετε να δουλέψετε και να ματώσετε για αυτόν τον τόπο, κάντε το.
    Αν πάλι για να συμπληρώσετε το μηνιαίο εισοδημά σας και για να περιφέρεστε φορώντας γραβάτα, θα σας απογοητεύσουμε, είμαστε πολύ εξυπνότεροι απο όσο νομίζετε, σας έχουμε καταλάβει.
    Σας ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα, εσείς θα κρίνετε αν άξιζε τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ.

    ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΙΣ 1:24, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ). ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή