ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Γιορτή Νεολαίας στον Άγιο Αθανάσιο: "Εάλω η πόλις" από 5.000 κόσμο





"Καρφίτσα δεν έπεφτε" στην πλατεία του Αγίου Αθανασίου εχθές το βράδυ αφού περισσότερα από 5.000 άτομα παρακολούθησαν τη συναυλία με τους Γλυκερία, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργο Λιανό που διοργάνωσε ο δήμος Αγίου Αθανασίου με την ευκαιρία της Γιορτής Νεολαίας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη βράβευση 100 περίπου παιδιών που πέτυχαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Το clou της βραδιάς ήταν όταν ο δήμαρχος Αριστείδης Αραμπατζής ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το "ο αετός πεθαίνει στον αέρα" μαζί με τη Γλυκερία (λέτε να είναι σημαδιακό το τραγούδι που διάλεξε να πει ο δήμαρχος;)
Η συναυλία ξεκίνησε στις 9.30 και τελείωσε στις 1 μετά τα μεσάνυχτα.

5 σχόλια:

  1. το τραγούδι που έπρεπε να πει ο Δήμαρχος είναι το ΄΄ γεννήθηκα για την καταστροφή''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΚΟΣ.
    ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ.
    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΛΕΩ, Η ΒΡΑΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΕΦΙ. ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΚΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ; ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ ανώνυμε. Ήταν μεγάλο παρατράγουδο η παρουσιάστρια. Αυτό που αναρωτιέμαι εγώ είναι αν την πλήρωσαν για το σωου που παρουσίασε. Απλά χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή