ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Αποτελέσματα ανά δήμο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ - 2.712
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - 2.600
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - 1.851

ΑΡΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ - 1.231
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - 3.838
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - 2.081

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ - 2.686
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - 2.432
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - 1.800

ΣΑΒΒΑΣ ΜΩΥΣΙΔΗΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ - 854
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - 577
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - 615

11 σχόλια:

  1. Άντε τώρα να έχεις ψηφίσει Μηντσιούδη και να πρέπει να διαλέξεις. Μετά Χριστόν προφήτης αλλά ο Μπελίδης τα έλεγε και αποδείχτηκε πόσο δίκιο είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΦΑΛΙΑ
    ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ 2712 36,24
    ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ 2686 35,89
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ 1231 16,45
    ΜΩΥΣΙΔΗΣ 854 11,41
    7483

    ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
    ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ 1851 29,16
    ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ 1800 28,36
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ 2081 32,79
    ΜΩΥΣΙΔΗΣ 615 9,69
    6347

    ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ 2600 27,52
    ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ 2432 25,74
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ 3838 40,63
    ΜΩΥΣΙΔΗΣ 577 6,11
    9447

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού οι μισοί Έλληνες δεν πήγαν να ψηφίσουν επειδή συνειδητοποίησαν επιτέλους πως δεν ξέρουν να ψηφίζουν και αποφάσισαν πως δεν πρέπει να συνεχίζουν να κάνουν κακό στη χώρα με την ψήφο τους. Τώρα μένει να το συνειδητοποιήσουν και οι υπόλοιποι, για να οδηγηθούμε στη δημοκρατία.

    Ο εκβιασμός του Γιώργου Παπανδρέου πως θα προχωρήσει σε εθνικές εκλογές δεν έπιασε τόπο, μιας και όλοι έχουν καταλάβει πως οι εκλογές στις χώρες που είναι υπό κατοχή δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα για τους πολίτες - εκτός, βέβαια, από εκείνους που συνεργάζονται με τις δυνάμεις κατοχής.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε το θέμα των πρόωρων εκλογών, λέγοντας "γίνονται αυτοδιοικητικές εκλογές και οι μισοί Έλληνες δεν έρχονται να ψηφίσουν. Αν κάνω εθνικές εκλογές, μπορεί να μην πατήσει κανείς το πόδι του".

    Από την άλλη, οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά πως η μόνη περίπτωση να γίνουν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα είναι να έχουν φάει οι κυβερνώντες όλα τα χρήματα και να μην έχουν τίποτα να αρπάξουν. Άρα, για να μην κάνει πρόωρες εκλογές ο Παπανδρέου, πάει να πει πως όλο και υπάρχουν χρήματα για φάγωμα και η κυβέρνηση με τα τσιράκια της συνεχίζουν τη μάσα κανονικά.

    Για να ανεβεί το ποσοστό συμμετοχής, η κυβέρνηση σκέφτεται να επαναφέρει τον εξοστρακισμό, επειδή είναι σίγουρο πως -αν συμβεί αυτό- όλοι οι Έλληνες θα πάμε τρέχοντας στις κάλπες και θα ψηφίσουμε για να στείλουμε στην εξορία τους πιο ικανούς και άξιους συμπατριώτες μας.

    Η μάχη για τις περιφέρειες θα κριθεί στον επόμενο γύρο, αν βέβαια πάει κανείς να ψηφίσει - αν δεν πάει κανείς, θα το παίξουν κορώνα γράμματα.

    Στις περιφέρειες που θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ θα ακολουθηθεί η πολιτική του μνημονίου, ενώ στις περιφέρειες που θα πάρει η Νέα Δημοκρατία θα εφαρμοστεί το κομμουνιστικό μοντέλο της Μαριναλέντα, θα απαγορεύεται η ιδιοκτησία και οι επιχειρήσεις θα μετατραπούν σε εργατικές κολεκτίβες.

    Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη της επόμενης Κυριακής για τη δημαρχία της Αθήνας ανάμεσα στον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Συνήγορο του ΠΑΣΟΚ.

    Ο κ. Κακλαμάνης και ο κ. Καμίνης έχουν στο πλευρό τους από ένα free press, οπότε -όπως καταλαβαίνουμε όλοι- η μάχη θα είναι βαθιά πολιτική αφού θα κριθεί από το ποιο free press θα έχει τα πιο έγκυρα και αξιόπιστα ζώδια.

    Το πιο σημαντικό προεκλογικό event θα το διοργανώσουν στην πλατεία Κοτζιά οι εφευρετικοί atenistas, οι οποίοι θα δώσουν από ένα πινέλο στον κ. Κακλαμάνη και στον κ. Καμίνη και θα τους ζητήσουν να βάψουν δέκα πρεζόνια και δέκα πουτάνες σε χαρούμενα και γιορτινά χρώματα.

    Άντε, να τελειώνουμε επιτέλους με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, για να ασχοληθούμε με το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη και την πλύση εγκεφάλου από τα καθεστωτικά ΜΜΕ για την ανάγκη δημιουργίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας που θα αποτρέψει με τα όπλα τη λαϊκή εξέγερση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστή η προσέγγιση.

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aytes oi ekloges htan to megalhtero derbi olwn twn epoxwn. sygxarhthria se olous tous ypopsifious.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποτε θα γινει αναρτηση με τους πρωτους απο το καθε ψηφοδελτιο συνολικα και ανα χωριο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό ήταν που δεν θα ψήφιζε ο Άγιος Αθανάσιος, ο Βαθύλακος και η Γέφυρα τον Αραμπατζή;

    Φίλε Vereniki ποιά η πρόβλεψη σου για την Κυριακή;

    fan Vereniki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενω στη Χαλκηδονα σαρωσε.....3ος και εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς ανώνυμο 9 Νοεμβρίου 2010 6:11 μ.μ.

    Δαικούδης.


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή