ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Εκδήλωση για το Πολυτεχνείο στα Κουφάλια


Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Κουφαλίων η ετήσια εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Ψυχή και εμπνευστής της εκδήλωσης ήταν ο καθηγητής του 1ου ΓΕΛ Κουφαλίων Παναγιώτης Μαρκίδης. Στην άκρως πολιτική ομιλία του ο κ. Μαρκίδης, ανέδειξε τη διαχρονικότητα των νοημάτων του Πολυτεχνείου και τα συνέδεσε με την μετεμφιωλιτική πορεία της Ελλάδας. Εξαιρετικά τα παιδιά που συμμετείχαν με τραγούδια, με σκετς και με απαγγελία ποιημάτων, έδειξαν ότι εάν υπάρχει καθοδήγηση...κάνουν θαύματα.

Παραβρέθηκαν ο απερχόμενος δήμαρχος Κουφαλίων κ. Μπελίδης Δημήτρης, ο νέος δήμαρχος δήμου Χαλκηδόνας κ. Δαϊκούδης Παναγιώτης και πολλοί παλιοί και νέοι σύμβουλοι.
Αξίζει να αναφερθεί ότι με πρωτοβουλία του κ. Μαρκίδη αναγνωρίσθηκε η προσφορά των αντιστασιακών της 7ετίας στο όνομα του κ. Νεντόπουλου Φίλιππα ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε από όλα το φάσμα των παρεβρισκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου