ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Στον εισαγγελέα το θέμα του φυλλαδίου

Γράψαμε πριν λίγο ότι και οι δύο υποψήφιοι, κκ. Δαϊκούδης και Αραμπατζής κίνηθηκαν σε ένα πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα.
Σύμφωνα με ένα e-mail που λάβαμε όμως, το οποίο κατηγορεί τον συνδυασμό του κ. Αραμπατζή για το φυλλάδιο που κυκλοφόρησε πριν 2 ημέρες με ακραία τοπικιστικά στοιχεία, σας γνωρίζουμε ότι ο συνδυασμός του κ. Δαϊκούδη κινήθηκε με τον νόμιμο τρόπο για την κυκλοφορία του φυλλαδίου και τον λόγο έχει πια ο εισαγγελέας.
Γι αυτό δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν απολύτως πριν δούμε την απόφαση της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου