ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Νικητές, «νικητές» και ηττημένοι των Δημοτικών εκλογών


Αναμφισβήτητα υπάρχουν διάφορες αναγνώσεις του εκλογικού αποτελέσματος στον Α΄και στο Β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Με δεδομένη την πρωτοφανή αποχή που καθόρισε εν πολλοίς και την ανάδειξη των προσώπων που τελικά εξελέγησαν, οι πολιτικοί αναλυτές και τα κόμματα θα δώσουν τις δικές τους εκτιμήσεις.
Υπήρξαν νίκες και ήττες για τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στο νομό Θεσσαλονίκης, «χρισμένους» και «ανεξάρτητους», αλλά ανεξάρτητα από τη νίκη ή την ήττα του υποψηφίου Δημάρχου κάποιοι αισθάνονται ηττημένοι και κάποιοι νικητές, γιατί στήριξαν ή υπονόμευσαν για τους δικούς τους λόγους τον υποψήφιο και «ο σκοπός επετεύχθη» ή όχι. Είναι αυτονόητο ότι στους δήμους που ο υποψήφιος έχασε «νικητές» θεωρούνται όσοι τον υπονόμευσαν, ενώ στους δήμους που ο υποψήφιος κέρδισε ηττημένοι είναι όσοι δεν είναι φίλοι του και δεν χάρηκαν πολύ για τη νίκη.
Εδώ θα επιχειρήσουμε μια προσέγγιση πίσω από τα εσωκομματικά «παραβάν», με απόλυτο ρεαλισμό και γνώση των συσχετισμών, των σχέσεων, των αντιπαλοτήτων, των υπόγειων ρευμάτων και των αδελφοκτόνων ενδοπασοκικών μαχαιρωμάτων ανά Δήμο στο Νομό Θεσσαλονίκης. Για λόγους διευκόλυνσης η παρουσίαση είναι οπτικοποιημένη...
(κλικ στην εικόνα για μεγένθυση)


1 σχόλιο:

  1. Δίκιο έχεις. Έβλεπα μέσα στη Χαλάστρα ο έχων το χρίσμα της ΝΔ (Γιουτίκας) να παίρνει 70+ % την δεύτερη Κυριακή! ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΡΗ..... ΕΣΚΙΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή