ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Δε δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν, όπως αναμενόταν, αρνητικά στο αίτημα του Δικεφάλου για χορήγηση εισιτηρίων στο μεταξύ τους ντέρμπι.
Ούτως ή άλλως, ήταν σχεδόν βέβαιο πως οι δύο ομάδες δε θα αντάλλαζαν εισιτήρια ούτε φέτος, ωστόσο ήρθε σήμερα και η επίσημη άρνηση δια στόματος των Πειραιωτών, οι οποίοι αρνήθηκαν τη χορήγηση εισιτηρίων, λόγω του ότι ο αγώνας θεωρείται υψηλής επικινδυνότητας. Αυτό φυσικά σημαίνει πως κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην Τούμπα, όπου θα βρίσκονται μόνο οπαδοί του ΠΑΟΚ.
voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου