ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Aναλύσεις...για τον ενιαίο δήμο Χαλκηδόνας

Πως το βλέπετε;
Την πρώτη Κυριακή (7 Νοεμβρίου) ο Μάρκος Μπόλαρης έλαβε 6.541 ψήφους και Ψωμιάδης 10.333 ψήφους. Την δεύτερη Κυριακή (14 Νοεμβρίου) ο Μάρκος Μπόλαρης έλαβε 8.333 και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης 10.760.
Η διαφορά και η "πρόθεση" είναι φανερή...
Λάβαμε και θα δημοσιεύσουμε εντός των ημερών μια πλήρη ανάλυση αυτών των αποτελεσμάτων σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα της 2ης Κυριακής των δημοτικών εκλογών που όπως φαίνεται έχουν μια κάποια (άμεση για εμάς) σχέση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου