ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Θα βάζουν πρόστιμα και σε όσους καπνίζουν στ' αυτοκίνητο.

Σοβαρευτείτε επιτέλους. Με αυτά που κάνετε θ' αρχίσουν το κάπνισμα και τα πιτσιρίκια.
Από την ημέρα της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου έχουν επιβληθεί μόλις 400 πρόστιμα την στιγμή που είναι κοινό μυστικό οτι στους περισσότερους κλειστούς χώρους το τσιγάρο πάει σύννεφο!
Κι ενώ τις τελευταίες ημέρες εντέχνως διαρρέται από το υπουργείο Υγείας οτι σκέφτονται σοβαρα την χαλάρωση του αντικαπνιστικού νόμου - λες και επιβλήθηκε ποτέ - προχθές κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή για το κάπνισμα στο αυτοκίνητο!
Στην τροπολογία η οποία αναμένεται να ψηφιστεί την Πέμπτη προβλέπεται οτι θα επιβάλλονται αυστηρότατα πρόστιμα σε όσους καπνίζουν μέσα στο αυτοκίνητο ενω βρίσκονται σε αυτό ανήλικοι.

Πιο αναλυτικά προβλέπεται :
- Πρόστιμο 1.500 ευρώ και αφαίρεση της άδειας για ένα μηνα στους οδηγούς ή και συνεπιβάτες ΙΧ.
- Πρόστιμο 3.000 ευρώ και αφαίρεση της άδειας για ένα μήνα στους οδηγούς οχημάτων Δημόσιας Χρήσης

Υπενθυμίζεται οτι την ίδια ώρα που επεκτείνουν τον αντικαπνιστικό νόμο και στα ΙΧ σκέφτονται να επιτρέψουν το κάπνισμα στα μπαρ μετά τις 21.00 το βράδυ, στις καφετέριες με σχετική άδεια και στα μικρά μπαρ όπου δεν υπάρχουν υπάλληλοι και την αποκλειστική ευθύνη για τη λειτουργία τους έχουν οι ιδιοκτήτες τους.
Οι ιδιοκτήτες, θα μπορούν να επιλέγουν οι ίδιοι αν θέλουν οι πελάτες τους να καπνίζουν ή όχι ενώ η καθολική απαγόρευση θα εξακολουθεί να ισχύει(στα λόγια) στα εστιατόρια,ενώ δεν θα επιτρέπεται σε νέους κάτω των 18 ετών η είσοδος σε μπαρ που επιτρέπεται το κάπνισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου