ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Απορία...

Tην παραγωγικότητα των πιλότων της Πολεμικής μας αεροπορίας κατέκρινε ο Θόδωρας (Πάγκαλος) λέγοντας πως ναι μεν είναι ήρωες αλλά ωστόσο δεν είναι παραγωγικοί.
Ας μας απαντήσει όμως ο κ. Πάγκαλος τι έχει κάνει μέχρι στιγμής για την Ελλάδα, από τη (τις) θέση που κατέχει και κατείχε έτσι ώστε να την καταστήσει παραγωγική;

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΚΟΜΑ?ΌΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ?ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΜΗΠΩΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟ-ΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ?ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΚΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΕΧΑΣΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΙΛΟΤΑΚΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ F-16 ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΕΡΕΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή