ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ατύχημα με ...άλογο στη Γέφυρα


Τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα αδέσποτο...άλογο σημειώθηκε στις 9 περίπου σήμερα το βράδυ στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Εδέσσης στο ύψος του χωριού Γέφυρα. Συγκεκριμένα, όχημα που κινούνταν με κατεύθυνση προς τα Γιαννιτσά συγκρούστηκε με άλογο το οποίο κινούνταν κόντρα πάνω στην εθνική οδό.
Από τη σύγκρουση έπεσε νεκρό το άλογο αλλά ευτυχώς η 3μελή οικογένεια από τα Γιαννιτσά που ήταν στο αυτοκίνητο, εκτός από το ισχυρό σοκ, δεν έπαθε τίποτα σε αντίθεση με το αυτοκίνητο μάρκας OPEL που έχει σημαντικές ζημιές.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της τροχαίας Χαλκηδόνας που έφθασε με δύο περιπολικά στο σημείο του ατυχήματος σε λιγότερο από 10 λεπτά, όπως δήλωσε ο οδηγός του οχήματος. Λίγο αργότερα έφθασε και όχημα της πυροσβεστικής για να καθαρίσει τον δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου