ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Προστασία του πολίτη

Με αφορμή τα πολλαπλά και ανεξέλεγκτα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων που συμβαίνουν στην Χαλκηδόνα, μήπως ο νέος Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Δαϊκούδης, θα μπορούσε να μας καταθέσει τις απόψεις του για το θέμα και πως σκέφτεται να λειτουργήσει στην κατεύθυνση της προστασίας των πολιτών;

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ; ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΕΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή