ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Aποπειρα ληστείας στην Αγροτική Τράπεζα Χαλκηδόνας


Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου... Συνεχίζουν το "έργο" τους οι θρασύτατοι διαρρήκτες στη Χαλκηδόνα αφού φαίνεται πως βρήκαν πρόσφορο έδαφος.
Σήμερα το πρωί κατά τις 04.30 επιχείρησαν ν' ανοίξουν την Αγροτική Τράπεζα που βρίσκεται στην πλατεία Χαλκηδόνας. Όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικους οι οποίοι και κάλεσαν την τροχαία Χαλκηδόνας. Πρόθυμοι όπως πάντα οι αστυνομικοί, έφτασαν σε χρόνο DT και καταδίωξαν άγνωστο όχημα στο οποίο επέβαιναν αλλοδαποί και το ακινητοποίησαν λίγο έξω από την Αλεξάνδρεια. Οι ύποπτοι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Κουφαλίων για τα περαιτέρω.

(Τα παραπάνω επιβάλλουν για ακόμη μία φορά τη συνδρομή των συνοριοφυλάκων του Αγίου Αθανασίου. Ας ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι πριν γίνουν τα χειρότερα... Ακούμε τελευταία ότι οι κάτοικοι θα αναγκαστούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους...)
Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα εύσημα στην Τροχαία Χαλκηδόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου