ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Από τα καλά του Καλλικράτη

Σύμφωνα με το νόμο του Καλλικράτη, οι ειδικοί σύμβουλοι του δημάρχου (έχει το δικαίωμα να προσλάβει μέχρι 5) θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ (ίσως και ΤΕΙ).
Έτσι, ελπίζουμε πως δεν θα έχουμε έμμισθους ειδικούς συμβούλους με γνώσεις δημοτικού όπως γινόταν μέχρι και σήμερα. Επίσης, ελπίζουμε πως θα γνωρίζουμε όλοι οι δημότες τους ειδικούς συμβούλους καθώς μέχρι σήμερα ήταν "αόρατα" πρόσωπα τα οποία εμφανίζονταν στις έδρες τους μόνο και μόνο για να εισπράξουν τον μισθό τους. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα, ειδικοί σύμβουλοι ούτε καν έδιναν την παρουσία τους έστω και για τον μισθό τους αλλά απολάμβαναν τα έμμισθα αγαθά από το σπίτι τους ή την εργασία τους αφού εκεί ταχυδρομούνταν τα βαλάντια του "κόπου" τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου