ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Τα ΠΑΣΟΚ στηρίζει Δαϊκούδη - Μπίκο

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Άρη Αραμπατζή καθώς το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως στηρίζει επίσημα την υποψηφιότητα Δαϊκούδη - Μπίκου στον δήμο Χαλκηδόνας.
Αυτό αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης ενώ εχθές το βράδυ το επιβεβαίωσαν και τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Όμως, πολλά τοπικά "πράσινα" στελέχη είναι πυρ και μανία με την απόφαση αυτή η οποία φαίνεται πως λήφθηκε από την νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ η οποία στηρίζει επίσημα και άλλους τρεις υποψήφιους της υπαίθρου Θεσσαλονίκης.
Εχθές το βράδυ, έλαβαν χώρα αντιπαλότητες στελεχών αλλλά και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, ειδικά στη Χαλκηδόνα, οι οποίο δήλωσαν άγνοια για την απόφαση αυτή με αποτέλεσμα να πολωθεί το προεκλογικό κλίμα.
Πάντως, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην πιάτσα, το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Δαϊκούδη - Μπίκο με αντάλλαγμα οι ψήφοι των δύο παραπάνω υποψηφίων να μεταφερθούν στον υποψήφιο περιφερειάρχη Μάρκο Μπόλαρη.
(Τονίζουμε ότι, η παραπάνω παράγραφος ανήκει σε διαδόσεις και όχι στην επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου