ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Μήπως ήρθε η ώρα για διαγραφές?

Μπορεί οι ένοικοι της Μητροπολίτου Ιωσήφ στη Θεσσαλονίκη να δηλώνουν πως πρόκειται καθαρά για κομματικά στελέχη, ωστόσο, κάποιοι από αυτούς δεν τηρούν τις υποχέσεις που έδωσαν πριν τις εκλογές της ΝΟΔΕ αφού επιδίωξαν να έρθουν αντιμέτωποι με τις κομματικές γραμμές στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές χωρίς καμμία αντίδραση από τις κεφαλές της ΝΔ.
Ίσως αυτό θα έπρεπε να το λάβει υπ' όψιν του ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος και να βάλουν "Χ" σε όσους "αλλαξοπίστησαν".
Ανάλογο "Χ" θα έπρεπε να πάρουν και κάποιοι βουλευτές της Β Θεσσαλονίκης οι οποίοι όχι μόνο έκαναν τα στραβά μάτια αλλά ενίσχυσαν μερικούς υποψηφίους με την "αποχή" τους.
Και μην μας πείτε ότι δεν γνωρίζετε για ποιους μιλάμε. Τους γνωρίζουμε όλοι. Είναι αυτοί που τα θέλουν όλα δικά τους παίζοντας το παιχνίδι τους όπως το θέλουν αυτοί έχοντας, ωστόσο, την χάρη της πολύπλευρης δύναμης του ανθρώπινου λόγου, δλδ. της πειθούς.
Καλώς ή κακώς κάποιοι από εμάς που ανήκουν στις τάξεις της ΝΔ ακολουθούν τις τακτικές του κόμματος με καθαρές απόψεις, χωρίς δεσμεύσεις και ειδικά χωρίς συμφέροντα και απολαβές, αποκλειστικά και μόνο για μια ιδεολογία (η οποία, κατά την κρίση άλλων, μπορεί να είναι και λανθασμένη).
Ίσως να ήρθε η ώρα νέων διαγραφών στη ΝΔ. Σε διαφορετική περίπτωση, ας μην απορήσει ο κ. Σαμαράς όταν η ΔΗ.ΣΥ. (βλ. Ντόρα) καταφέρει και μπει στη βουλή. Εκτός και αν επιδιώκει (επιδώκουν) κάτι τέτοιο.

Master Clean

4 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ? ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΡΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA ΔΙΑΧΡΑΦΟΥΝ Ο ΜΠΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ,Ο ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΝ ΜΕ 4.000 ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ30 Νοεμβρίου 2010 στις 1:17 μ.μ.

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ . ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ , ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ , ΡΩΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΣΧΕΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ( ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ )!!! ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ !ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΌΛΑ, ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ! ΑΡΑ , ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΟΥ ( Π.Χ Ο ΜΠΙΚΟΣ, ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ? )ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ! ΚΑΙ , ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΚΑΦΕ...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ....ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ !!!!!!!!ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΣΑΚΗΣ ΒΕΝΕΤΗΣ , ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 29 Νοεμβρίου 2010 9:03 π.μ.
    Σου είναι εύκολο να εξηγήσεις και σέ μένα ποιο ήταν το μήνυμα ?

    ΠΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ...
    Καταρχήν δεν γνωρίζω αν ο γράφων και ο υπογράφων είναι το ίδιο πρόσωπο.
    Για την περίπτωση που είναι θέλω να ρωτήσω στον κ. Βενέτη το εξής .
    Καλά ότι ακούγεσαι λίγο απειλητικός δεν χρειάζεται να σου το πω εγώ όπως και η αναφορά σε παντελόνια είναι προκλητική αλλά εφόσον είσαι δημόσιο πρόσωπο πρέπει να δεχτείς και την κριτική όπως και τη γκρίνια αλλά τέλος πάντων αυτή είναι άλλη κουβέντα.
    Ο λόγος που παρεμβαίνω στο τοπικό μεταξύ σας διάλογο είναι ότι εντάξει "κόπτεσαι" για το ποιος πήγε που και γιατί στις εκλογές και τι αυτό συμπαρέσυρε αλλά δεν βλέπω να έκανες δημόσια δήλωση εσύ αλλά και άλλοι δημόσιοι άνδρες αλλά & γυναίκες για την κατρακύλα της Χαλκηδόνας αλλά και της περιοχής γενικότερα σε ότι αφορά την εγκληματικότητα τη βία τις κλοπές , τα ναρκωτικά κλπ.
    Έφτασε ένας λαμαρινάς ""που οι περισσότεροι δεν τον παίρνετε στα σοβαρά"" αφού σας ξελάσπωσε ως χωριό πολιτιστικά με καρναβάλι , χορευτικό , συλλόγους κλπ να προσπαθεί απουσία - ανυπαρξία δημάρχων τωρινού αλλά και προηγούμενων να αφυπνίσει τον κόσμο της Χαλκηδόνας ώστε να σωθούν τα παιδιά σας/μας.
    Εκεί φαίνονται τα παντελόνια ή οι κομπινεζόν και όσο για τα υπόλοιπα προσωπικά τα άκουω βερεσέ.
    Ποια είναι επίσης η θέση σου για τον κομματισμό στην τοπική αυτοδιοίκηση (μόνιμη θέση και όχι συγκυρία)
    Ποια είναι η θέση σου για την νέα "κάρτα του πολίτη" κανένα ποστ μέχρι στιγμής.
    Σε τι ποσοστό ψήφισαν τελικά στις εκλογές οι αλλοδαποί και αν έπρεπε να τους δοθεί το δικαίωμα ψήφου.
    Αυτά και παρόμοια θέματα είναι που θέλω σε ότι με αφορά να παίρνουν θέση οι δημόσιοι άνδρες πόσο μάλλον όταν είναι και εκλεγμένοι.
    Τώρα αν έφυγε ο Μπουτζόπουλος από τι ΚΚΕ ή εσύ αν ήσουν ακροδεξιός ποιόν άλλον ενδιαφέρει αυτό εκτός από εσάς τους ίδιους ή αυτούς που ορέγονται τις όποιες θέσεις κατέχετε και είναι δυο τρεις άνθρωποι.
    Να αφήσετε όλοι σας τα προσωπικά σας συμφέροντα και τα μικροκομματικά , να αφουγκραστείτε και να αφοσιωθείτε στις τοπικές κοινωνίες χωρίς διακρίσεις και υστεροβουλίες.
    Διαγραφές και τρίχες. Απο που θα σε/σας διαγράψουν αγαπητέ κ. Βενέτη? Απο το χωριό σου?
    Δικός μου/μας συχωριανός είσαι όχι δικός τους.Αρκεί και εσύ/σεις να με/μας δείτε ως συχωριανούς και όχι σαν χωρικούς.

    Φιλικά verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή