ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Οι σταυροί προτίμησης που έλαβαν όλοι οι υποψήφιοι στον ενιαίο δήμο Χαλκηδόνας

Ανακοινώθηκαν από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τα συγκεντρωτικά και αναλυτικά, ανά Εκλογικό Τμήμα, αποτελέσματα του νέου μας Δήμου ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ από τις Δημοτικές Εκλογές της 7ης και 14ης Νοεμβρίου 2010. Στη συνέχεια παρατίθενται οι σταυροί προτίμησης που έλαβαν οι δημοτικοί σύμβουλοι των τεσσάρων ψηφοδελτίων που συμμετείχαν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Με έντονη γραφή αναγράφονται οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
δείτε εδώ τους σταυρούς προτίμησης

1 σχόλιο:

  1. Δεν μας δινετε τα αποτελέσματα σταυροδησίας υποψηφίων στο Δήμο Δελτα. Τι γινεται ρε λεβεντες του μπλογκ. Δεν σας αρεσαν προφανώς. Αλλα προβλέπατε. Συγκεκριμενους ανθρώπους λοιδορούσατε. Διαψευστηκατε λεβεντες. Καταλαβαίνετε τι εννοώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή