ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Έξαρση ληστειών σε Χαλκηδόνα και Κουφάλια

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνουν οι διαρήξεις σε Χαλκηδόνα και Κουφάλια αφού μόνο εχθές σημειώθηκαν 4 κρούσματα.
Στη Χαλκηδόνα οι "ποντικοί" χτύπησαν 2 φορές, στην μία όμως το έβαλαν στα πόδια αφού λειτούργησε ο συναγερμός, ενώ σημειώθηκε και ένοπλη ληστεία εις βάρος ελεύθερου επαγγελματία. Λίγο μετά, σημειώθηκε ληστεία στα Κουφάλια με λεία τα χρυσαφικά που βρήκαν στο σπίτι που "επισκέφθηκαν".
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σπείρα αλλοδαπών οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι την απουσίας της αστυνομίας, χτυπούν όπου έχουν πληροφορίες πως οι ιδιοκτήτες καταστημάτων και ειδικά οικιών λείπουν την ώρα εκείνη. Οι ώρες που προτιμούν οι διαρήκτες είναι οι απογευματινές, ειδικά 7 με 9 το βράδυ.
Τα παράπονα πολλά από τους κατοίκους της Χαλκηδόνας και Κουφαλίων οι οποίοι ισχυρίζονται πως η απουσία των αστυνομικών αρχών δίνει "χαρά" στους επιτίδειους διαρήκτες για να ενεργούν ανενόχλητοι.
Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Οι αστυνομικές αρχές κάνουν ότι μπορούν (ας μη ξεχνάμε ότι η δύναμη των αστυνομικών είναι μικρή σε σχέση με τον πληθυσμό που καλύπτουν) και βασίζονται πολύ στις πληροφορίες των δημοτών οι οποίοι όμως φοβούνται να τις μεταφέρουν στους αστυνομικούς. Οι αστυνομικές αρχές δέχονται και ανώνυμες πληροφορίες οι οποίες θα τους φανούν χρήσιμες στην ανακάλυψη των δραστών. Εάν ο/η καταγγέλων είναι επώνυμος/η τότε τα στοιχεία του είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των αστυνομικών αρχών και σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθούν ή να διαρρεύσουν.
Αυτό το είχε δηλώσει και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κουφαλίων πριν μήνες όταν κλήθηκε από τον δήμο Χαλκηδόνας να ενημερώσει το ΔΣ για την ασφάλεια των πολιτών.
Πάντως, όπως και να έχει το θέμα, οι ληστείες και οι διαρρήξεις έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο και χρειάζεται η άμεση και αποτελεσματική επέμβαση και ο καθημερινός έλεγχος των αλλοδαπών αυτοκινήτων από τις αστυνομικές αρχές.

2 σχόλια:

  1. Τώρα με το τζαμί/α και τη συναγωγή/ες που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη θα λυθεί το πρόβλημα μιας και οι πληθυσμοί που θα μετακινούνται θα είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία άτομα μορφωμένα , ευγενικά χωρίς ίχνος θρησκευτικού ή άλλου φανατισμού και κυρίως επιστήμονες... κάτι σαν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ένα πράμα.

    Κόντρα στο ρεύμα των άσχετων και ρατσιστών βορειοευρωπαίων που "ξηλώνει" το μουσουλμανικό στοιχείο από τις χώρες του εμείς θα δώσουμε και πάλι τα φώτα του πολιτισμού. Σε όρους δυτικής σκέψης Γιόγκα Σαρβαγκασάνα είναι ο παντοδύναμος ανανεωτής . ΚουρακομπουταροΓιωργάκης.

    Θα εκτονωθεί και η υπάρχουσα έξαρση με την παράκτια συγκοινωνία αλλά και με τις ποιητικές παρεμβάσεις Κουράκη Ιχνηλατώντας το Παρόν γιατί για μέλλον δεν το κόβω και θα ζήσουμε εμείς καλά και αυτοί σίγουρα καλύτερα .

    Στην αναλογία αστυνομικών πολιτών που επικαλείστε εσείς με το σεικερ για λύση του προβλήματος ξεχνάτε την πολιτική βούληση !?!,τον νομοθέτη που είναι υπέρ του ληστή και των δικαιωμάτων του παρά υπέρ του νοικοκύρη. Η Συνταγματική αρχή του απαραβίαστου του οικογενειακού ασύλου έχει πάει περίπατο πχ. Μετατρέψαμε τα σπίτια μας σε φυλακές που κλειστήκαμε μέσα παρακαλώντας να κλέψουν και να βιάσουν το γείτονα και όχι εμάς . Οι αστυνομικοί είναι οι κομματικές προσλήψεις Πασοκοδεξιών και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν είναι αντάξιες των προσόντων που προσλήφθηκαν.. μηδενική δλδ και εκτός αυτού υπεροπτική , αλαζονική και διεφθαρμένη και για να εξηγούμε δεν μιλώ για τις νέες προσλήψεις στο σώμα με εξετάσεις αξιόλογων και μορφωμένων ανθρώπων αλλά για τα άεργα και ανειδίκευτα τεμπελόσκυλα που μάζεψαν από τα πάρκα και τα καφέ και μετά από σύντομη θητεία αφισοκολλητών και αυθόρμητων χειροκροτητών τους βάφτισαν Κάλαχαν.

    Ίσως η γνώμη μου να είναι αταίριαστη με την προσέγγιση του θέματος από εσάς αλλά αν έχετε την εντύπωση πως θα λυθεί το πρόβλημα μ'ολις η πολιτεία προσλάβει και βάλει στο δήμο Χαλκηδόνας άλλους 10.000 τέτοιους "μπάτσους" "(ή δημοτικούς αστυνομικούς ε!")και η αναλογία γίνει ένας πολίτης ένα όργανο αλλά συνεχίσει με αυτή τη νομοθεσία και όλα τα πιο πάνω μπλαμπλα μαζί και άλλα τόσα θα αλλάξει κάτι εγώ όπως είπα έχω άλλη γνώμη .

    Εξαφανίστηκαν ή λιγόστεψαν τα ναρκωτικά από τα χωριά μας? Οι πειναλέοι"μελαχρινοί" σταμάτησαν να περιφέρονται στους δρόμους μπαίνοντας στις αυλές των σπιτιών μας ακάλεστοι ? Τα παιδιά μας παίζουν στις γειτονιές μας χωρίς την επίβλεψη ενός γονιού ή παππού τουλάχιστον ? Μήπως δεν άνοιξαν βίζιτες στα σπίτια που νοικιάζουν μερικοί συχωριανοί μας σε Βουλγάρες ή Αλβανοκαυκάσιες κλπ με ότι αυτό συνεπάγεται ? καυγάδες , νταβατζιλίκια κλπ?
    Ή μήπως δεν πέρασε κανείς από εσάς ή ακόμα καλύτερα από τους τοπικούς άρχοντες παλιούς παρόντες και νέους από το δρόμο Κουφαλίων Χαλκηδόνας ?? Αποκλείετε να μην πέρασε... Εκεί λοιπόν στη στροφή του βενζινάδικου πίσω από τα μαρμαράδικο είδατε το γκέτο Βουλγάρων που δημιουργήθηκε και ακούσατε τις πιστολιές από τους μεθυσμένους μόνιμα εοκικούς συνεταίρους μας ... αλλά τι κάνατε τπτ, οι μπάτσοι και όχι οι αστυνομικοί τι κάνουν τπτ , άρα ...
    ζωοπανήγυρης


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος από τους προστάτες θα μας προστατέψει ποιος

    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_23/11/2010_365912

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή