ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ομιλία Μηντσιούδη στη Χαλκηδόνα

Στην πλατεία της Χαλκηδόνας μίλησε εχθές Τετάρτη Ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Χαλκηδόνας κ. Μαυρουδής Μηντσιούδης. Θα λέγαμε ότι ήταν μια "κρύα" συγκέντρωση (ίση σε όγκο σχεδόν με αυτήν του κ. Αραμπατζή στη Χαλκηδόνα, ίσως και λίγο μεγαλύτερη) αφού οι παρεβρισκόμενοι από τη Χαλκηδόνα ήταν πολύ λιγότεροι από τους μεταφερομένους.
Ίσως φταίει ότι δεν υπάρχει υποψήφιος δήμαρχος από τον πρώην δήμο Χαλκηδόνας.
Πάντως έλειψε το πάθος που διακατείχε άλλοτε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις.
Βλέπετε, το κεντρικό ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε κατακόρυφη πτώση και τα σφάλματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Δεν έφτανε που ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε "αντιπαραγωγικά" τα σώματα ασφαλείας (λίγο - πολύ τους θεώρησε άχρηστους) αλλά παραμονές των εκλογών ένα άλλο ατόπημα του ΠΑΣΟΚ ήρθε να συμπληρώσει τις σκέψεις μας ότι κάνει τα αδύνατα - δυνατά να χάσει τις εκλογές.
Μιλάμε για το ραβασάκι της περαίωσης που έλαβαν χιλιάδες επαγγελματίες και οι οποίοι καλούνται να βάλουν πάλι το χέρι στην τσέπη...
Γίνονατι τέτοια πράγματα προεκλογικά; Και όμως γίνονται... Θυμηθείτε τι έκανε ο Καραμανλής 2 μήνες πριν τις εκλογές...και έχασε, όπως ήταν φυσικό.

9 σχόλια:

  1. den nrepeste re provokatores tou sistimatos auto pou kanete dixnei poso anadroi kai poso ligoi politika eiste...o kosmos den einai xazos na pairnei tn laspi pou rixnete sta matia tou einai sfalma kai kati pseudeponimo na sigkrinoume politikes komatn me tis ekloges kai t proswpa topikis autodioikisis...kai gia ta atoma o arampatzis eixe 70 kai o mintsioudis eixe panw apo 300...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε την ανάρτησή μας για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κ. Μαυρουδή στα Κουφάλια και μετά βγάλτε συμπεράσματα.
    Γιατί, από ότι φαίνεται ο προβοκάτορας είσαι εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καυστικός Σχολιαστής4 Νοεμβρίου 2010 στις 6:48 μ.μ.

    Ρε Shakerista, είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ !!!
    Θες να λέγεσαι και blogger !!!
    Βρε παλικάρι μου ... από τις 11 σειρές που έγραψες για την ομιλία του Μηντσιούδη στη Χαλκηδόνα, μόνο οι 2 αναφερόταν στην ομιλία του (αυτές... με τα πιο πικρόχολα σχόλια), και οι Υπόλοιπες 9 στο κακό ΠΑΣΟΚ που βούλιαξε τη χώρα !!! ...
    Ο ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΟΣ blogger που προσφέρει ουδέτερη ενημέρωση !!!
    Είσαι ένας μισθοφόρος της ενημέρωσης !!!
    Από στρατευμένη Δημοσιογραφία Ξέρουμε !!!
    Οι διαταγές ΤΟΥΣ εκπληρώθηκαν !!!

    "Άξιος ο Μισθός σου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΗΝ 1η ΚΑΙ ΤΗΝ 2η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ , ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ!!! ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΝΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΛΛΑ... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! ΤΡΕΞΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ...
    ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6 kai 52 kuriaki konti giorti...to blog as alaksi onoma as ginei stosimferon lew na to skeutite...auta einai ta lathi pou dimiourgountai se tetoiou eidous blog o kathenas grafei oti malakia thelei xwris na elenxete...kurioi antimauroudiki sas lew gia na kserete oti auto pou kanete einai eis baros autn apou stirizete eseis dioti to mnimonio kai i perewsi einai pragmata pou mas odigisan oi antrwpo tn anthrwpwn sas pou katevenoun upsifioi ston dimo mas..ta simperasmata gia to koino...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΥΜΕΝΕ (7:05) ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Shakerista, να θυμηθούμε, για να ευθυμήσουμε βρε παιδί, ότι πριν ένα μήνα είχες ξιπαστεί με εκείνο το "αξιόπιστο" γκάλοπ σου, που εμφάνιζε τον Αραμπατζή να προηγείται με 15 με 17 μονάδες του Μηντσιούδη. Θυμάσαι, εταιρεία δεν υπήρχε, δείγμα δεν υπήρχε, μέθοδος δεν υπήρχε. Μόνο τα διψήφια του Αραμπατζή πάλι καλά που δεν τα έκανες τριψήφια τα ποσοστα του, πάνω στη θέρμη.

    Ε, είπες να το χοντρύνεις λίγο το αστείο. Δεν πειράζει, επιτελείς κοινωνικό έργο, γιατί το γέλιο κάνει καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10-12 egw lew poiima alithias enw esi kaneis propaganda...to kalampoki ase na to xiristoun auti pou to kseroun kalitera o mauroudis kai to 70% tou neou dimou einai auti pou pragmatika gnwrizoun gia auto...giati apla einai i zoi tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΚΑΣ!!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚΑΚΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΟΙ ΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ¨ΣΤΕΛΕΧΙΑ¨ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΜ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΕΜ ΠΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή