ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση από το γραφείο του Νίκου Γιουτίκα

Από το Γραφείο Τύπου του Υποψηφίου Δημάρχου Δέλτα Νίκου Γιουτίκα, εκδόθηκε η παρακάτω δήλωση
“Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες, διανέμονται εγγράφως από το Γραφείο του Δημάρχου Εχεδώρου αποτελέσματα σταυροδοσίας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως αυτή έχει καταγραφεί στα πρακτικά των εφορευτικών επιτροπών, μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας (8-11-2010).
H ενέργεια αυτή έχει σαν σκοπό τη δημιουργία σύγχυσης στους υποψηφίου; συμβούλους του συνδυασμού μας , αλλά κυρίως στους ψηφοφόρους του Δήμου Εχεδώρου.
Εμείς ως Συνδυασμός «Μαζί στο Δήμο Δέλτα» καταγγέλλουμε τις πρωτόγνωρες, αναχρονιστικές και προβοκατόρικες ενέργειες όπως αυτή και δηλώνουμε ότι η τελική σειρά κατάταξης των υποψηφίων συμβούλων, θα είναι αυτή που θα δημοσιευθεί και επικυρωθεί από το Πρωτοδικείο και η κατανομή των εδρών θα γίνει σύμφωνα με τη ισχύουσα νομοθεσία.
Είμαστε βέβαιοι ότι και την επόμενη Κυριακή οι εκλογείς θα μας ανακηρύξουν και πάλι νικητές , για ένα δήμο Δέλτα, αποκεντρωμένο, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο, με διαφάνεια, αξιοκρατία, σύνθεση και κυρίως εντιμότητα.

Με εκτήμηση
Νίκος Γιουτιίκας
Υποψήφιος Δήμαρχος Δέλτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου