ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Νίκησε ο Πάνος Δαϊκούδης

Με διαφορά 3.951 ψήφους διαφορά ο Παναγιώτης Δαϊκούδης κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τον αντίπαλό του Άρη Αραμπατζή ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά σε ότι αφορά τον αριθμό των ψήφων.
Ο Παναγιώτης Δαϊκούδης έλαβε 11.992 ψήφους και ποσοστό 59,86% ενώ ο Άρης Αραμπατζής 8.041 ψήφους και ποσοστό 40,14%.
Η μεγάλη αυτή διαφορά οφείλεται στη συσπείρωση των Κουφαλίων και στην απόφαση του ΠΑΣΟΚ να στηρίξει τον συνδυασμό του κ. Δαϊκούδη.
Όπως και να έχουν τα πράγματα και οι δύο αντίπαλοι αξίζουν συγχαρητήρια καθώς κινήθηκαν σε ένα πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα.
Το TeamShaker εύχεται ολόψυχα στους νικητές καλή πορεία στο νέο και ομολογομένως πολύ δύσκολο έργο τους.

1 σχόλιο:

 1. Ήταν πολλά τα λεφτά Άρη??

  Αυτό που έμεινε προσωπικά σε μένα μετά και τη δεύτερη Κυριακή είναι πως ο κόσμος του δήμου Χαλκηδόνας έχρισε τους αχριστους ενώ τους χρισμένους κομματικά τους κατέστησε άχρηστους .
  Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο καινούργιο σχήμα διοίκησης αλλά και σε εκείνο που θα αντιπολιτευτει.

  Επίσης πρέπει να στηρίξουμε όλοι την άποψη πως δεν έχουν δουλειά οι κομματικοί μηχανισμοί στην τοπική αυτοδιοίκηση . Κουλουβάχατα τα κάνουμε και μόνοι μας .

  verenikis

  ΑπάντησηΔιαγραφή