ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

13 ψήφοι διαφορά !!!

Ένα ολονύχτιο εκλογικό ντέρμπυ για γερά νεύρα έζησαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι στον δήμο Χαλκηδόνας αφού σε όλη τη διαδικασία των αποτελεσμάτων κανείς από τους τρεις, Αραμπατζή, Δαϊκούδη και Μηντσιούδη δεν μπορούσε να βγάλει ένα ασφαλές προβάδισμα.
Η μάχη δόθηκε στήθος με στήθος και με διαφορές που δεν περνούσαν τους 200 ψήφους σε ολόκληρο τον ενιαίο δήμο Χαλκηδόνας και τελικά επικράτησε με διαφορά μόλις 13 ψήφων ο Παναγιώτης Δαϊκούδης έναντι του δεύτερου Άρη Αραμπατζή και με 250 περίπου έναντι του τρίτου Μαυρουδή Μηντσιούδη.
Χαρακτηριστικό του "μπρα ντεφέρ" των τριών υποψηφίων ήταν ότι μέσα σε 5 λεπτά άλλαζε όλο το σκηνικό πότε με τον Μηντσιούδη να παίρνει το προβάδισμα, πότε με τον Αραμπατζή και πότε και τον Δαϊκούδη.
Τα τελικά αποτελέσματα όμως ανέδειξαν οριακά πρώτο τον Παναγιώτη Δαϊκούδη με 13 μόλις ψήφους διαφορά από τον Άρη Αραμπατζή.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΡΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ 7.150 - 5 ΕΔΡΕΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ 7.163 - 5 ΕΔΡΕΣ
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ 6.918 - 5 ΕΔΡΕΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΜΩΥΣΙΔΗΣ 2.046 - 2 ΕΔΡΕΣ

2 σχόλια: