ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Πολιτικό ατόπημα του δημάρχου Αξιού κ. Γιουτίκα

Από το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων του δήμου Εχεδώρου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
"Με αφορμή την απαράδεκτη προσπάθεια παραπλάνησης του εκλογικού σώματος με δόλιες μεθόδους, ο δήμος Εχεδώρου διευκρινίζει ότι ο δήμαρχος Αξιού και υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα Νίκος Γιουτίκας ήρθε με το επιτελείο του αργά το βράδυ της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου στο δημαρχείο Εχεδώρου, ζήτησε και παρέλαβε ορισμένα αντίγραφα των πρακτικών των εφορευτικών επιτροπών και κράτησε ο ίδιος σημειώσεις από ορισμένα άλλα.

Ο δήμος Εχεδώρου για να διευκολύνει τον υποψήφιο δήμαρχο παρέδωσε τα στοιχεία που ο ίδιος ζήτησε, ανταποκρινόμενος ως όφειλε, στο πλαίσιο ενός πολιτισμένου προεκλογικού αγώνα. Χωρίς ένσταση, ο κ. Γιουτίκας παρέλαβε τα έγγραφα που ζήτησε, ωστόσο δύο μέρες αργότερα κάνει λόγο για «έγγραφα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Διευκρινίζεται ότι ο δήμος Εχεδώρου, όπως κάθε δήμος της χώρας, δεν έχει την ιδιότητα να επικυρώνει την τελική σειρά κατάταξης των υποψηφίων και την κατανομή των εδρών, η οποία γίνεται μόνο από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία.
Κατόπιν τούτου ο κ. Γιουτίκας επιχειρεί να δυναμιτίσει το ομαλό προεκλογικό κλίμα, να δημιουργήσει εντυπώσεις και να διαμορφώσει τα δικά του συμπεράσματα προσπαθώντας να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους εν όψει του επαναληπτικού γύρου των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής. Οι πολίτες όμως έχουν γνώση και καταλαβαίνουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου