ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Επικοινωνιακός ο νέος δήμαρχος Χαλκηδόνας (σωστός...)

"Σβάρνα" τα χωριά πήρε ο νέος δήμαρχος δήμου Χαλκηδόνας με τα στελέχη του, περνώντας από όλα τα καταστήματα σε μια προσπάθεια προσέγγισης με τους δημότες.
Μια πολύ καλή επικοινωνιακή κίνηση του κ. Δαϊκούδη την οποία έχουμε να δούμε αρκετά χρόνια (ειδικά μετά τις εκλογές, αφού πριν, περνούσαν όλοι..)
Ελπίζουμε και στο μέλλον να δείξουν την ίδια ευαισθησία και να έχουν την ανάλογη τακτική απέναντι στους πολίτες, κάτι, που ειδικά για τον κ. Δαϊκούδη, το πιστεύουμε ακράδαντα.
(Σημ. Επειδή είπαμε πως από εδώ θα λέμε και τα κατά και τα υπέρ, ακούσαμε στην πιάτσα να λένε ότι ο συνδυασμός του κ. Δαϊκούδη έχει μέσα "παιδάκια" τα οποία δεν γνωρίζουν τίποτα από αυτοδιοίκηση. Ας μη ξεχνούν αυτοί που τους κατακρίνουν, πως όταν ξεκίνησαν την καριέρα τους στην πολιτική, δεν ήξεραν που πήγαιναν τα 4...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου