ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Και οι αγρότες μας "βλέπουν" Βουλγαρία

Μετά από τους ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίο προτιμούν τη γειτονική χώρα για να στήσουν τις επιχειρήσεις τους, ευκαιρίες για ελπιδοφόρες επενδύσεις, σε καιρούς ύφεσης, προσφέρει τώρα στους έλληνες επενδυτές η Βουλγαρία, στους τομείς των ακινήτων, της αγροτικής γης, και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), ανέφερε, με συνέντευξή του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Γης και Ακινήτων της Βουλγαρίας Bullpoa, Χρήστος Μουρούτης.
Ο ίδιος διατύπωσε την εκτίμηση ότι "η Βουλγαρία - για τους Έλληνες επενδυτές - θα πρέπει να είναι μια διέξοδος για την περίοδο της κρίσης, αφού είναι αναπτυσσόμενη αγορά και εκεί θα πρέπει να συνεχίσουν να επεκτείνονται, ώστε να διατηρήσουν την ηγετική θέση που κατέχουν στη σημερινή αγορά".
"Με άλλα λόγια", πρόσθεσε ο κ. Μουρούτης, "θα πρέπει - οι Έλληνες επενδυτές - να επιτύχουν να αποκομίσουν την κρέμα από τα χρόνια ανάπτυξης αυτής της χώρας και να εδραιώσουν περαιτέρω τη θέση τους".

Διαβάστε επίσης
Πέφτουν οι τιμές των διαμερισμάτων
Αποδόσεις 7% στον αγροτικό τομέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου