ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Σχόλια...on

Tα σχόλια είναι και πάλι ελεύθερα.
Όμως, εάν παρατηρηθεί και πάλι το φαινόμενο της κατάχρησής τους θα κλειδωθούν μια για πάντα.
Εκτός αυτού, υβριστικά σχόλια που αναφέρονται σε πρόσωπα θα διαγράφονται.

4 σχόλια:

  1. Κανατε τη δουλεια σας. Βρισατε όσους θελατε. Αποκτησατε πολλαπλασια δυναμη απ' οση εχετε, λόγω του ανωνυμου σχολιασμού από σας τους ιδιους. Τωρα μιλατε για καταχρηση. Α ρε ξυλο που σας χρειαζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα blogs αν κατάφεραν να είναι στην πρώτη θέση της ενημέρωσης το οφείλουν στην δυνατότητα της ανωνυμίας και στον μη επαγγελματισμό των Βαρώνων της Ενημέρωσης, των "ΜΕΓΑΛΟδημοσιογράφων". Μην το ξανακάνετε να σβήσετε σχόλια (εκτός αν είναι υβριστικά που επιτίθενται σε πρόσωπο), αλλιώς φτιάξτε μια ιστοσελίδα να μη σας διαβάζει ούτε ο αδερφός σας.
    Τώρα πέστε μου τι πείραξε το σχόλιό μου στο λιβελογράφημα του Μπελίδη, που ούτε υβριστικό ήταν, ούτε πρόσβαλε κανέναν και το σβήσατε, εν αντιθέσει του κου Μπελίδη που ακόμα στολίζει το blog σας.
    Είναι και αυτός administrator? ή σας έβαλε κανόνες (φίλτρα) όπως τα ονομάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο την ημερα τις πρωτης κυριακης των εκλογων και μετα τα σχολια ως δια μαγειας επαψαν να στολιζουν το δεντρο του μπλογκ...τυχαιο δεν νομιζω...οποιος καταλαβε καταλαβε και εαν εχω αδικο ας μου το πει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΩΣ ΚΑΡΕΝΖΟΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.ΔΑΙΚΟΥΔΗ.ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ,ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚ.
    ΣΥΝΕΛΘΕ ,ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΨΟΥ ,Η ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΟ.!!!!!
    Κ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή