ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Οι...διαδυκτιακές εκλογές

Ένα είναι το σίγουρο...
Στο άμεσο μέλλον τον πρώτο λόγο στις εκλογές θα έχουν τα κοικωνικά δίκτυα, facebook, twitter κλπ. αφού σε αυτές τις εκλογές κέρδισαν στα σημεία τη μάχη με το "μπαλκόνι".
Πολλοί από τους υποψηφίους σε ολόκληρη την Ελλάδα απέσπασαν ψήφους μέσω της προβολής τους στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αφήνοντας στον "άσσο" τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες κα.).
Οι τρεις κυριότεροι λόγοι της στροφής αυτής των υποψηφίων προς το διαδίκτυο είναι η επαφή που μπορούν να έχουν με τη νεολαία, η αναγνωρισιμότητα, αλλά και το κόστος της προβολής τους το οποίο είναι μηδαμινό.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως αναφέρει το ana-mpa, είναι ο καβγάς Μπουτάρη - Άνθιμου ο οποίος δημιούργησε ψηφιακή πόλωση υπέρ του πρώτου. Είναι ενδεικτικό των -χιουμοριστικών- ρεφλέξ ότι ήδη δημιουργήθηκε στο Facebook ομάδα με την ονομασία «Ζητείται μητροπολίτης να ορκίσει τον νέο δήμαρχο», σε μια εμφανή αναφορά στη σύγκρουση μεταξύ του μητροπολίτη και του δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου