ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Ιδρύει κίνημα ανεξάρτητων ο Μίκης

του Ν. Χατζ. στο enet.gr

Η επίσημη εκδήλωση για την ανακοίνωση της ίδρυσης του κινήματος και των ονομάτων των μελών που θα το στελεχώσουν, θα γίνει το μεσημέρι της 1ης Δεκεμβρίου στο Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης». Μέχρι τότε ο Μίκης είναι αποφασισμένος να μην αποκαλύψει λεπτομέρειες. Αυτό φάνηκε και χθες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τις συναυλίες που θα δοθούν στις 27 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου με έργα του, μοιράστηκε έγγραφο στο οποίο αναφερόταν λακωνικότατα η είδηση.

Ο Μίκης αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε διευκρίνιση. Κι όταν οι σχετικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις έγιναν πιο επίμονες, παράλλαξε την παλιά παπανδρεϊκή ρήση, λέγοντας ότι: «Η Ελλάδα δεν ανήκει στη Δύση, ανήκει στους Ελληνες».

Ας θυμίσουμε, ωστόσο, ότι πριν από τις δημοτικές εκλογές ο Μίκης Θεοδωράκης είχε προαναγγείλει την ίδρυση ενός τέτοιου κινήματος σε περίπτωση που το κυβερνών κόμμα αποδεικνυόταν εκλογικά τόσο αποδυναμωμένο ώστε ο πρωθυπουργός να κηρύξει πρόωρες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου