ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ημερίδα για την Πρόληψη Σωματεμπορίας Νέων στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 12:00 πμ θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Holiday Inn στη Θεσσαλονίκη η Διεθνής Διάσκεψη του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ROOTS: “Πρόληψη της Εμπορίας και της Εκ Νέου Εμπορίας Ανθρώπων στην Ευρώπη”. Η Διάσκεψη πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διοργανώνεται από το Ευρωμεσογειακό Δίκτυο για την Πρόληψη Σωματεμπορίας Νέων σε συνεργασία με τον Όμιλο Unesco Νέων Θεσσαλονίκης και το YouthNet Hellas.
Η Διάσκεψη εντάσσεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “ROOTS”, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (European Commission), στο Πρόγραμμα “Πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας” - Prevention of and Fight AgainstCrime

Η Διάσκεψη θα συγκεντρώσει περίπου 200 εκπροσώπους ενδιαφερόμενων φορέων από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, τη Ρουμανία, την Πολωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα της διακίνησης ανθρώπων στην Ευρώπη.
Οι συμμετέχοντες στην Διάσκεψη θα είναι εκπρόσωποι τοπικών αρχών, κρατικές υπηρεσίες, μη κυβερνητικές οργανώσεις και άτυπες ομάδες, ινστιτούτα έρευνας και εκπαιδευτικά ιδρύματα, τοπικά και εθνικάΜΜΕ.

Η ΕΜΔΠΣΝ είναι ένα διεθνές δίκτυο οργανώσεων που (συν)εργάζονται για την πρόληψη των κινδύνων της μετανάστευσης μεταξύ των νέων στην Ευρω-μεσογειακή περιοχή.
Η Διεθνής Διάσκεψη «Πρόληψη της Εμπορίας και της Εκ Νέου Εμπορίας Ανθρώπων στην Ευρώπη» στοχεύει στην ανάπτυξη μιας πλατφόρμας για την προώθηση της δικτύωσης πολλαπλών φορέων (multiagency) ως μια μακροπρόθεσμη διαδικασία για την πρόληψη της παράνομης διακίνησης και σωματεμπορίας των νέων στην Ευρώπη.
Η Πανευρωπαϊκή Συνάντηση Συνεργασίας θα διαδώσει τα αποτελέσματα των χρηματοδοτούμενων από την Ε.Ε. προγραμμάτων «Daphne» και «Προστασία και καταπολέμηση της εγκληματικότητας" και θα λειτουργήσει ως σημείο επαφής μεταξύ μελλοντικών συνεργατών σε Προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου