ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Οι αλλαγές και οι νέοι δήμαρχοι στους δήμους της Βόρειας Ελλάδας

Η αλλαγή σελίδας στο δήμο Θεσσαλονίκης, μετά από 24χρόνια, με την εκλογή του Γιάννη Μπουτάρη στη δημαρχία, αλλά και οι αντικαταστάσεις στους δήμους Δράμας, Κομοτηνής, Έδεσσας, Πέλλας, Κιλκίς και Αλεξανδρούπολης είναι τα αυτοδιοικητικά αποτελέσματα που ξεχωρίζουν στη Βόρεια Ελλάδα
Αναλυτικά, στο νομό Θεσσαλονίκης, πλην της εκλογής του Γιάννη Μπουτάρη στον κεντρικό δήμο, κόντρα στον Κωνσταντίνο Γκιουλέκα, στο δήμο Καλαμαριάς δήμαρχος παρέμεινε ο Θεοδόσης Μπακογλίδης. Στο δήμο Ελευθερίου - Κορδελιού νικητής αναδείχτηκε ο Ευστάθιος Λαφαζανίδης και στο δήμο Παύλου Μελά επικράτησε ο Διαμαντής Παπαδόπουλος.
Στη Χαλκηδόνα νέος δήμαρχος είναι ο Παναγιώτης Δαϊκούδης, στο δήμο Δέλτα επικράτησε ο Νικόλαος Γιουτίκας, ενώ αλλαγές σκυτάλης σημειώθηκαν στο Ωραιόκαστρο όπου η διοίκηση του δήμου πέρασε στα χέρια του Δημήτρη Σαραμάντου και στο δήμο Λαγκαδά με νικητή τον Ιωάννη Αναστασιάδη. Στο δήμο Θερμαϊκού παρέμεινε δήμαρχος ο Ιωάννης Αλεξανδρής, ενώ στο δήμο Βόλβης εκλέχτηκε ο Δημήτρης Γαλαμάτης.
συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου