ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Έντυπο "μαϊμού" φέρνει αναστάτωση στη Χαλκηδόνα


Ένα έντυπο - φωτοτυπία (φωτό) που αναφέρεται σε καταστάσεις ακραίου τοπικισμού, εμφανίστηκε εχθές στη Χαλκηδόνα, Άγιο Αθανάσιο και Κουφάλια αναστατώνοντας αρκετούς δημότες της Χαλκηδόνας και του Αγίου Αθανασίου.
Το έντυπο φέρει το λογότυπο του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Ισχυρή Ένωση" και αναφέρει πως τα Κουφάλια πρέπει να συνεχίσουν να ορίζουν το οικονομικό και διοικητικό παρόν και μέλλον όλης της Δυτικής Θεσσαλονίκης ενώ σε άλλη παράγραφό του αναφέρει ότι είναι το αστικό κέντρο που με συγκεντρωμένες όλες τις Δημοτικές, Δημόσιες, Υγειονομικές και Οικονομικές υπηρεσίες θα επιβεβαιώνει την ταυτότητά του ως έδρα του νέου δήμου.
Τα παραπάνω, είναι τυπωμένα και γραμμένα εντέχνως μαζί με τον χαιρετισμό του κ. Δαϊκούδη, μάλλον από κάποιους θερμοκέφαλους - ανεγκέφαλους που θέλουν να πολώσουν το προεκλογικό κλίμα.
Μετά από την κυκλοφορία του εντύπου και τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της Χαλκηδόνας, ψάξαμε και βρήκαμε το γνήσιο τυπωμένο έντυπο το οποίο εξετάστηκε λεπτομερώς από ειδικό και από ότι μας είπε πρόκειται καθαρά για έντυπο "μαϊμού" αφού έχει διαφορετικό τύπωμα το λογότυπο και διαφορετικό οι επίμαχες παράγραφοι που αναφέρονται σε ακραίο τοπικισμό.
Επικοινωνήσαμε και με τους κκ. Δαϊκούδη και Αραμπατζή αλλλά και με στελέχη τους οι οποίοι δήλωσαν άγνοια για το πως και ποιος τύπωσε και μοίρασε το επίμαχο έντυπο ενώ είπαν πως πρόκειται για προσπάθεια αποπροσανατολισμού των ψηφοφόρων.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΩΤΟΝ: Λάθος η κατάργηση των σχολίων. Μπορείτε να ελέγχετε ποια θα δημοσιεύονται αν φοβάστε νομικές ευθύνες αλλά όχι να απαγορεύσετε την ανωνυμία! Έλεος δηλαδή! Έτσι είναι το Ιnternet και αυτή είναι η λογική και η ομορφιά του. Εγώ κυρίως για τα σχόλια σας επισκέπτομαι και αυτά είναι που δίνουν αξία στο blog.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Αυτά που συμβαίνουν στο δήμο αυτές τις μέρες με τον "πόλεμο" φυλλαδίων και αντεγκλήσεων μεταξύ των δύο υποψηφίων είναι απίστευτα. Κανείς δεν έχει τα κότσια όμως να πει την αλήθεια (προφανώς γιατί όλοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους).
    ΤΡΙΤΟΝ: Τις αφίσες θα τις πληρώσουν οι "υποψήφιοι" ή οι δημότες μέσα από τα δημοτικά τέλη; Κι αυτοί που χρησιμοποίησαν παράνομες μεθόδους για να εκλεγούν τελικά πώς θα μας διοικήσουν;;; Με διαφάνεια και νομιμότητα;

    ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!
    ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή