ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Άρχισαν τα όργανα

'Όπως λέει και το κοινό λαϊκό ρητό "συνεταιρικό γαϊδούρι το τρώει ο λύκος" έτσι και ο συνεταιρική διοίκηση Μπίκου - Δαϊκούδη φαίνεται πως άρχισε, πριν ακόμη καλά - καλά δει το φως της διοίκησης, να "ροκανίζεται"...
Κι αυτό διότι η ομάδα Μπίκου αποφεύγει να αναφέρει το όνομα Δαϊκούδης και αντιθέτως.
Ένα χαρακτηριστικό της υπόθεσης είναι ότι υποστηρικτές του κ. Μπίκου θεωρούν τη νίκη του κ. Δαϊκούδη, νίκη Μπίκου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, εάν δεν ήταν ο κ. Μπίκος ο σημερινός δήμαρχος δήμου Χαλκηδόνας δεν είχε καμμία τύχη.
Ίσως...
Εάν όμως κρίνουμε από τα αποτελέσματα και τους ψήφους τότε μάλλον συμβαίνει το αντίθετο.
Ωστόσο, παρά τα όσα λέγονται στην πιάτσα, ο κ. Δαϊκούδης έχει το πάνω χέρι αφού η έδρα του (αλλά και το ΠΑΣΟΚ) είναι αυτή που του χάρισε την διοίκηση.
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι (κατά γενική ομολογία), πως πολύ δύσκολα θα σκεφτεί κάποιος ο οποίος θα είναι εκτός Κουφαλίων να καταθέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές για δήμαρχος. Βλέπετε, η έδρα είναι το ισχυρό ατού του κάθε υποψηφίου και τα Κουφάλια έχουν πολύ κόσμο μαζεμένο σε ένα σημείο σε αντίθεση με τους υπόλοιπους δύο πρώην δήμους Χαλκηδόνας και Αγίου Αθανασίου που είναι διάσπαρτοι σε χωριά διαφορετικών αντιλήψεων το καθένα...
Κ.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου