ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Δήμαρχος Κουφαλίων: "Η σκανδαλώδης επιλογή του ΠΑΣΟΚ είχε σαν στόχο την εκλογή δεξιού δημάρχου"


Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα ο δήμαρχος Κουφαλίων κ. Δημήτρης Μπελίδης έκανε την ακόλουθη προσωπική ανακοίνωση με έγγραφο που φέρει την υπογραφή του.
"Για άλλη μια φορά τα φαντάσματα του παρελθόντος διαψεύστηκαν και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα ξεφτιλίζοντας μια μεγάλη παράταξη που αν δεν απατώμαι είναι και κυβέρνηση της χώρας. Επιτροπές, γραμματείς, νομαρχιακές, βουλευτές και άλλοι απίθανοι, τελικά εξυπηρετούν μόνο τα ατομικά τους συμφέροντα. Τα βαμπίρ του ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν να απομιζούν τα αίμα των άδολων και ανιοδιοτελών στελεχών και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Η σκανδαλώδης απόφαση της επιτροπής ανάδειξης υποψηφίων δημάρχων να χρήσει υποψήφιο τον εκλεκτό των γραφείων κ. Μηντσιούδη Μαυρουδή παρόλες τις επισημάνσεις μου, στηριζόμενη σε μια δημοσκόπηση μαϊμού, φάνηκε ότι είχε άλλο στόχο που ήταν η εκλογή δεξιού δημάρχου στο νέο Καλλικρατικό δήμο Χαλκηδόνας. Έτσι λοιπόν, η επιλογή του ΠΑΣΟΚ κατέληξε τρίτη και καταϊδρωμένη (με άλλους δύο δεξιούς συνδυασμούς) παύοντας έναν εν ενεργεία δήμαρχο ΠΑΣΟΚ που ήταν σίγουρος νικητής.
Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος όλης αυτής της απίθανης φαρσοκωμωδίας κ. Γερανίδης Βασίλειος, συνεπικορούμενος από τον βοηθό του κ. Αρβανιτίδη Γεώργο έχουν όλο το δίκιο να αισθάνονται δικαιωμένοι γιατί η παράσταση που παρουσίασαν έσπασε όλα τα ταμεία χαρίζοντας άφθονο γέλιο, γελώντας ακόμα και το παρδαλό κατσίκι. Επίσης, δικαιωμένοι πρέπει να αισθάνονται και άλλοι οσφυοκάμπτες που εκτέλεσαν στο έπακρο τις εντολές για την εγκαθίδρυση του δεξιού δημάρχου στον δήμο Χαλκηδόνας.
Κάποτε πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτός ο κατήφορος του ΠΑΣΟΚ που τον επιβάλουν όλοι αυτοί που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Ο απλός και άδολος ψηφοφόρος δεν αντέχει άλλο να βλέπει τη συρρίκνωση του κινήματος και την ξεφτίλα που το οδηγούν καποιοι.
Αγαπητέ πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης, άραγε γνωρίζεις τίποτα ή μήπως είναι η ώρα να πάρεις τον βούρδουλα και να αρχίσεις αυτούς που υπονομεύουν τη διαφάνεια , την αξιοκρατία, την δικαιοσύνη, αξίες που χαρακτηρίζουν την δική σου προσωπικότητα;


Ο Δήμαρχος Κουφαλίων
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου