ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Η άλλη άποψη για τις συγκεντρώσεις - ομιλίες στη Χαλκηδόνα

Σίγουρα, όποιος πιστεύει ότι από τις συγκεντρώσεις - ομιλίες των υποψηφίων μπορεί να κριθεί ένα εκλογικό αποτέλεσμα, κάνει μεγάλο λάθος.
Ωστόσο, θα ήταν φρόνιμο να μεταφέρουμε στους αναγνώστες μας τον πραγματικό παλμό των συγκεντρώσεων αυτών (αφού είμασταν παρόντες και στις τρεις) και να αποκαταστήσουμε την όποια αμφιβολία έχουν οι φίλοι αναγνώστες μας, μερικοί από τους οποίους δικαίως διαμαρτύρονται.
Οι συγκεντρώσεις των υποψηφίων κκ. Αραμπατζή και Δαϊκούδη είχαν τον ίδιο σχεδόν όγκο. Εξαίρεση αποτελεί η συγκέντρωση του κ. Μηντσιούδη η οποία ξεχώρισε κατά πολύ από τις άλλες δύο και λόγω όγκου αλλά και λόγω κλίματος.
Πιστεύω πως η αμερόληπτη ενημέρωση βοηθά τόσο εμάς τους ίδιους αλλά πολύ περισσότερο όλους όσους αφιερώνουν τον χρόνο τους για να μας επισκέπτονται και να μας διαβάζουν. Άλλωστε θα είμαστε εδώ και μετά τις εκλογές περισσότερο μαχόμενοι και όχι κατευθυνόμενοι (όπως αδίκως μας κατηγορούν...)
Δ.Κ.

8 σχόλια:

  1. Οι συγκεντρώσεις αυτού του είδους έχουν καταντήσει ένα κωμικό θέαμα. Τα 2/3 είναι υποψήφιοι και τα σόγια τους. Ελάχιστοι ρομαντικοί και κάποιοι πυροβολημένοι.

    Ομως η εξαίρεση θα γίνει σήμερα στον Άγιο Αθανάσιο!!!

    Από εχθές γυρίζουν αυτοκίνητα με ντουντούκες, που φωνάζουν πιο πολύ και από τους γύφτους με τα χαλιά, και σχεδόν μας μαντρώνουν απόψε στην πλατεία.

    Ακούγεται ότι η Λέτα απείλησε όλο το ΚΑΠΗ ότι θα κόψει τα δωρεάν βιάγκρα, αν δεν πάνε μπροστά από το δημαρχείο.

    Θα γιν' τις τριλλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καυστικός Σχολιαστής5 Νοεμβρίου 2010 στις 11:58 μ.μ.

    Καλά θα μας τρελάνεις τώρα ... ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει αυτή η ανάρτηση με την προηγούμενη !!!
    http://stoshaker.blogspot.com/2010/11/blog-post_8375.html
    Τόσωσες Δ.Κ., γιατί δεν έχεις κανένα συμφέρων (εκτός αν έχεις) να υποστηρίζεις τα υποχθόνια βρομερά συμφέροντα ...

    Ο Άλλος (ξέρεις ποιος ...) χρησιμοποιεί κάθε δόλιο μέσο χρηματισμού και προσβολής της Αξιοπρέπειας έτσι ώστε να διατηρήσει την ζεστή καρέκλα του και αυτό μας κάνει υποψιασμένους!!! (φαντάζομαι τέτοιους αναγνώστες θέλεις)
    Έχει ξαμολήσει τους γνωστούς Γυμνοσάλιαγκες Τσανακογλύφτες στο κυνήγι της διατήρησης χωρίς Ίχνος αξιοπρέπειας πάνω τους.

    Επειδή η μέχρι τώρα πορεία σου δεν έχει δείξει δείγματα κακά (χρηματισμός, ύπουλη υποστήριξη κλπ) μη το κάνεις τώρα και μη το κάνεις ΠΟΤΕ !!!...

    Αααα και κάτι ακόμα ... Αυτό το βίντεο (Λεφτά υπάρχουν ...) πολύ ντεμοντέ ρε Αδερφέ μου :) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά δεν έγινε τις τριλλής.
    Τζάμπα τα ντεσιμπέλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παν και τα βιάγκρα της Λέτας !!!
    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΥΟ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ . ΓΕΛΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ !!!!!!!!!!(ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΤΕ ; ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ :ΜΠΕΛΙΔΗΣ, ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΦΙΔΗ, ΠΟΛΙΤΗΣ , ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ Η ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ... ΔΑΝΕΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ ... Ή ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΛΙ
    ΠΑΛΙ
    ΠΑΛΙ
    ΠΑΛΙ.

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή