ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΚΗΣΕ.....

Οι αγωνες του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ κρατησαν τον κοσμο στο σπιτι ,και ετσι δεν πηγαν να ακουσουν τις ομιλιες των υποψηφιων δημαρχων. Λιγος κοσμος στην ομιλια του κ.ΔΑΙΚΟΥΔΗ στην ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ και ακομα ποιο λιγος στην ομιλια του κ.ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗ στον Αγιο. Περισοτεροι οι μεταφερομενοι παρα οι ντοποι.Αναλυτικοτερα σε νεα αναρτηση.

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗ – ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗ – ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΖΟΤΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ … ΗΣΥΧΙΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ! ΤΥΧΑΙΟ; … ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΒΓΗΚΕ ..........ΧΑΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!
    ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ... ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΙΣΩ (απ' τον καθρέφτη). Ο ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ... ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ... ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ! ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΕΛΑΤΕ ... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ... "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"; Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ Η ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ? ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΠΑΟΚ ΚΙ Ο ΑΡΗΣ Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΟΠΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ!! ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ, ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ...ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΤΛ ΚΤΛ!!! ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    1) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΝΤΕΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ "ΟΠΑΔΟΙ" ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ (ΕΚΤΟΣ ΣΠΑΝΙΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ)
    2)Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΤΕ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ !!
    3) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΟΡΙΑ....ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΓΕΛΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ!! ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΙΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ...ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ , ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ?

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΨΕ!!

    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ) ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΗΔΕΝ !! ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΞΑΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ Η ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή