ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ομιλία Δαϊκούδη στον Άγιο Αθανάσιο

Μάλλον δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη συγκέντρωση για την ομιλία του στον Άγιο Αθανάσιο ο Παναγιώτης Δαϊκούδης αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που την παρακολούθησαν. Όπως μας είπαν στελέχη του κ. Δαϊκούδη ο όγκος της συγκέντρωσης δεν ξεπέρασε τα 300 άτομα.
Αναρωτηθήκαμε τι τίτλο να βάλουμε αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο κόσμος "ξυνίστηκε" όταν είδε ότι την αρχή έκανε ο κ. Γιάννης Μπίκος συνεχίζοντας για λίγη ώρα, μετά μίλησε ο κ. Δαϊκούδης ενώ η ομιλία έκλεισε με τον κ. Μπίκο και πάλι στο βήμα. Ο σωστός τίτλος ίσως να είναι "ομιλία Δαϊκούδη - Μπίκου". Είναι φυσικό όμως να μιλήσει και ο κ. Μπίκος αφού είναι ο ένας εκ των ιδρυτών του συνδυασμού.
Στην ομιλία ειπώθηκαν τα καθιερωμένα και τονίστηκε ιδιαίτερα η ανεξαρτησία του ψηφοδελτίου.
Εμείς ότι και να πούμε θα είναι λίγο...Ο κόσμος κρίνει...Κυριακή κοντή γιορτή.

7 σχόλια:

  1. ΕΣΥ SHAKERISTA ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠ΄ΕΞΩ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΤΕΩΣ, ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΝΙΑΣΗΣ Η΄ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΑΡΔΙΑΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ..
    ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΗ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΖΗΤΩ Η ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΝΑΤΕ ? ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ BLOG ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕI ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. toulaxiston 400 ston agio a8anasio kurie shakerrista..den anaferw ekeinous osous fovountan na parevre8oun logw tis en logou ARLETAS kai ka8ontas me skummena kefalia stis kafeteries kai sta parkakia gia na min tous parei mati kanenas dimosiografos!!! na ma8ete stin zoi sas na eiste antikeimenikos kriths kai oxi upoxeirio kai pioni sumferontologikwn parormisewn!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ... ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κάντε κράτι γιατί πολλή φορά έχετε πάρει εσείς του ΔαϊκοΜπήκου και μάλλον θα καρφωθείτε σε τίποτα μακρύ και χοντρό την Κυριακή και να δούμε μετά πως θα σας το βγάλουμε από εκεί που θα έχει μπει.. Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι είχατε ποιο πολύ κόσμο από τον Μαυρουδή στον Άγιο ? καλά ρε σεις εμείς που ζούμε σε άλλο χωριό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή