ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Aναλυτικά αποτελέσματα ανά χωριό

κλικ για μεγένθυση

12 σχόλια:

  1. ΦΑΙΝΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΆ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού είναι όλοι τους κομπλεξικοί και τα θέλουν όλα δικά τους. και έδρα δημου και δήμαρχο απο τα τόπο τους και σίγουρα αν μπορούσαν θα άλλαζαν και το όνομα του δήμου!! ΚΟΜΠΛΕΞΆΡΕΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΥΡΩ ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ,
    ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΧΩΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, δεν είναι τοπικιστές !!!!!!!! Ξενοφοβία έχουν οι άνθρωποι ! Ανακύκλωση των χνώτων τους προτιμούν και ξαφνικά είναι υποχρεωμένοι να συνυπάρξουν'μ'
    άλλους ομοειδείς τους , που δεν γνώριζαν την ύπαρξή τους ! Το "φυτώριο" των Δημάρχων !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ!!! ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 13 ΨΗΦΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΙΚΟΜΠΙΚΟ!!! ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TI KAKO KI AYTO:
    ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ "ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ" ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΣΑΙ ΕΣΤΩ ΟΡΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ Β΄ΓΥΡΟ;
    ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ήταν εντός του στατιστικού λάθους

    καυμένε μαυρουδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως όπως και να έχει με το αποτέλεσμα της Κυριακής εσείς όλοι οι "συχωριανοί" μας από τα <ΥΠΌ-λοιπα < δημοτικά διαμερίσματα του Καλλικρατικού δήμου μπορείτε να επισκέπτεστε τα Κουφάλια άφοβα και εξηγώ .

    Συγκεντρωθήκαμε σχεδόν όλοι οι Κουφαλιώτες (στη συντριπτική μας πλειοψηφία τουλάχιστον ) και αποφασίσαμε από Δευτέρα 15/11/10 να κυκλοφορούμε εντός των ορίων του οικισμού με φίμωτρο (ώρες γραφείου μόνο .)

    Αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν ΤΗΝ ΕΔΡΑ και δεν έχουν εντοπιότητα θα τους βγάζουμε επιτόπου πράσινη κάρτα σε σχήμα αστεριού({"σε ειδικά κέντρα υποδοχής ξενοτοπιτών που θα δημιουργήσουμε στις εισόδους της ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ"}) που θα αναρτάτε στην αριστερή πλευρά του στήθους τους . Ο σκοπός της αστερόκαρτας θα είναι η ανεμπόδιστη είσοδος σε όλα τα εμπορικά καταστήματα τής ΕΔΡΑΣ της ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ του δήμου ΜΑΣ με μια απλή επίδειξη των πιστωτικών καρτών ή του περιεχομένου του πορτοφολιού τους , η δε δοσοληψία θα γίνετε αυστηρά και μόνο σε ευρώ (το τοπικό μας νόμισμα δλδ) .

    Θα έχετε την ευκαιρία να καθίσετε στην κεντρική πλατεία του σιντριβανιού πλάι στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ και να απολαύσετε τη γαλήνη αλλά και τη ρώμη της πόλης αναπνέοντας τον αέρα νίκης τρώγοντας Ουγγαράκι "μεγαλείο".

    Στις πρώτες απογευματινές ώρες θα πρέπει να ετοιμάζεστε για την αναχώρηση σας η οποία θα γίνετε με έξοδα του δήμου ΜΑΣ είτε με αστική συγκοινωνία είτε με φορτηγά αποκομιδής οικονομικών επισκεπτών. Οι παραμένοντες και συλληφθέντες να περιφέρονται ασκόπως στους δρόμους της ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ του δήμου ΜΑΣ με τη δύση του ηλίου ΜΑΣ αρχικά θα τους γίνονται συστάσεις ενώ αν υποτροπιάσουν θα τους απαγορευτεί η είσοδος άπαξ και τις αγορές τους από τα καταστήματα της πόλης μας θα τις καλύπτει ντελιβερυ. "(Για τις γυναίκες σας θα ήμαστε πιο ελαστικοί αν βλέπονται γιατί ο Μηντσιούδης μπορεί να απέτυχε αλλά εεε κι εμείς Κουφαλιώτες είμαστε )" ΜΠΊΚΟΙ !!
    Αυτό το μέτρο πρέπει να το σεβαστείτε δείχνοντας τη στοιχειώδη ευγένεια και συνέπεια αν και φτωχοί συγγενείς τηρώντας αυστηρά το ωρολόγιο πρόγραμμα του δήμου ΜΑΣ μιας και με το που θα φεύγετε εσείς θα μπορούμε πλέον να απολαμβάνουμε την πόλη ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ με ένα απλό φρεσκάρισμα ή απολύμανση αν κριθεί απαραίτητο των χώρων που επισκεφτήκατε.

    Πρέπει να καταλάβετε όλοι εσείς πως θα σας δεχτούμε φιλικά τουλάχιστον αρκετούς από εσάς ενώ για τους αμετανόητους έχετε και τη λύση της μεταδημότευσης .

    Ο λαός των Κουφαλίων μίλησε και εσείς ακούσατε το μήνυμα (είναι ηχητικό)..


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και για να το μαζέψω πρέπει να βγάλουμε τον κομματισμό από την τοπική αυτοδιοίκηση και αυτοί που ευαγγελίζονται κομματικά χρίσματα να τους περιφρονούμε.

    Η φορολογική δήλωση των συμμετεχόντων να προηγείται του βιογραφικού.

    Από τη στιγμή που δεν μας ρώτησε κανείς ("δημοψήφισμα") για το αν θέλουμε ή όχι τις συνενώσεις πρέπει να λειτουργήσουμε ως συχωριανοί χωρίς υστεροβουλία και με έλεγχο και κριτική αμερόληπτη σε όσους εκλεγούν αλλά και στους συμβούλους τους " το εύκολο είναι η εχθρότητα ".

    Η προτεραιότητες να δοθούν στα μικρότερα χωριά που έχουν μείνει πίσω πχ Ελεούσα Βαλτοχώρι κλπ γιατί εκεί τα προβλήματα είναι πραγματικά και πολύ πολύ σοβαρά .

    Δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες πχ τα Κουφάλια με τον Ακροπόταμο και το Βαλτοχώρι εκτός και αν θέλουμε το Βαλτοχώρι να εγκαταλειφθεί ή η Χαλκηδόνα με την Ελεούσα ή ο Άγιος με την Αγχίαλο κοκ

    Από όσα γράφω εγώ και κατά καιρούς οι υπόλοιποι εδώ αλλά και αλλού εκείνο που μου έμεινε προσωπικά και είναι καταλυτικό είναι πως τους νέους τους απαξίωσε τελείως το σύστημα και εννοώ τους ανθρώπους με πτυχία ή όχι αλλά με όρεξη να παλέψουν και να κερδίσουν και να φτιάξουν τη ζωή τους και όπου σύστημα βλέπε "εμείς" οι 40+ και όπου νέοι δεν είναι τα κωλόπαιδα του διπλανού χωριού αλλά τα παιδιά όλων μας που μοιράζονται ανασφάλεια , υποθηκευμένο και ανύπαρκτο μέλλον και πολύ θυμό ..πάρα πολύ θυμό. Αυτοί δεν συμμετέχουν σε συνδυασμούς "τι να τους κάνουν άλλωστε" αλλά ούτε και έχουν βήμα να ακουστούν . Αν δεν ακουστούν αυτοί εμείς απλά αποτύχαμε.

    Μας τρωει άμα θα βγει ο Χ ή ο Ψ οι οποίοι δεν έχουν βασικά πρόβλημα επιβίωσης αλλα επιβεβαίωσης ενώ βάζουν στους συνδυασμούς τους μόνο επιτυχημένους και φτασμένους οικονομικά και επαγγελματικά ...μααα δεν είναι όλοι έτσι. δεν είμαστε όλοι τέτοιοι .
    Αφήστε το ΄κίνητρο της προβολής , του εγωισμού και τις ανταπόδοσης κακίας μεταξύ σας και δώστε βήμα και αφήστε χώρο στους νέους. Μόνο από εκεί θα έρθει κάτι νέο και διαφορετικό,., η τοπική αυτοδιοίκηση σάπισε και τα κομματόσκυλα πλούτισαν.
    Συγνώμη για το "σεντόνι" αλλά μου την έδωσε πρωί πρωί .

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λάθος νούμερα βάλατε.
    Το σύνολο του Δαικούδη βγαίνει 7108 και του Αραμπατζή 7158!
    Ψάξτε το λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να είμαστε ακριβείς:
    από τον Δαικούδη λείπουν 55 ψήφοι.
    Στον Αραμπατζή βάλατε 8 επιπλέον ψήφους,
    Στον Μηντσιούδη αφαιρέσατε 55 ψήφους,
    και στον Μωυσίδη λείπουν 31 ψήφοι!

    Τυχαίο? Δεν νομίζω.

    "κεντρί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΥΤΟΥΝΕ ..ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ..ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ Δ.ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ!!!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟ !!!! ΣΤΕΛΙΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή