ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Δήμος Δέλτα - Τελική φάση

Ξεκαθάρισαν εν μέρει τα πράγματα λίγο πριν την τελική ευθεία συον δήμο Δέλτα.
Ο Σπύρος Σταματάκης σχεδόν με βεβαιότητα έχει πάρει θέση στην τελική δυάδα και περιμένει τον αντίπαλό του.
Ουζούνης ή Γιουτίκας όπως λένε οι πληροφορίες μας (αλλά και κάποια κρυφά γκάλοπ) θα παλέψουν στήθος με στήθος για τη 2η θέση του τελικού. Ελαφρύ προβάδισμα ο κ. Ουζούνης.
Πάμε λοιπόν για ένα ενδοπαραταξιακό ντέρμπυ της Β Κυριακής με Σταματάκη - Ουζούνη, ίσως.
Αντίθετα, όπως μαθαίνουμε, στον άλλο δήμο της δυτικής Θεσσαλονίκης (Άγιος Αθανάσιος, Κουφάλια, Χαλκηδόνα) θα υπάρξει στο 2ο γύρο ενδοπαραταξιακό ντέρμπυ αλλά του αντίθετου κόμματος . Όλες οι μέχρι στιγμής ενδείξεις (αλλά και εδώ κάποια κρυφά γκάλοπ) δείχνουν ότι ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ σε αυτό τον δήμο μένει εκτός 2ης Κυριακής. Μάλλον πληρώνει την αυστηρή επιλογή υποψηφίων συμβούλων από το κλίμα βουλευτικού γραφείου που δεν τον επέτρεψε να ανοιχτεί περισσότερο στην κοινωνία.
Σίγουρα όμως τίποτα δεν είναι βάσιμο 100% από τα παραπάνω αφού την τελική απόφαση θα την πάρουν την Κυριακή οι πολίτες και μόνο...

Sindiotis

8 σχόλια:

  1. Υπογραφή Sindiotis, όπως λέμε "Γραφείο Αρβανιτίδης & ΣΙΑ". Δηλαδή φίλος Σταματάκη και κολλητός Αραμπατζή.

    Ασε μας ρε φίλε, τράβα την προπαγάνδα σου αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή δεν γνωρίζεις καλά τα ενδοΠΑΣΟΚικά δες ότι πίσω απο το 2 ψηφοδέλτιο στο Δήμο Δέλτα βρίσκετε ο Τσιόκας ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει στη περιοχή προσωπικό μηχανισμό. Ο Μηντσιούδης κανένα δεν απέκλεισε απλά ο Χάρης τους έστειλε φανερά ή κρυφά απέναντι. (πχ Βαινας, Τηλεμαχος, Φωτεινός, Μπεμπέκης, Μπέλιος, κλπ κλπ)
    και περιμένουν στο ΠΑΣΟΚ να πάνε καλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόνισα και τονίζω το ανίερο σύστημα των κολλητών Αρβανιτίδη - Αραμπατζή (και της Λέτας φυσικά).

    Ε ρε κάτι πρακτικές, από τους (υποτιθέμενους) νεότερους βουλευτές και τα κολλητήρια τους. Άλλωστε η εξουσία ήταν ανέκαθεν συνυφασμένη με ανίερες συμμαχίες.

    Νομίζουν ότι ο κόσμος είναι ντουγάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΥΖΟΥΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.
    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΗ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΙΚΟ ΖΕΙΣ Σ' ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ BLOG ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΤΟ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ BLOG, ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.
    ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΦΤΑΜΕ ΤΟΣΟ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΟΥΤΙΚΑ - ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή