ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Αφίσες γιοκ...

Εχθές το πρωί και με εισαγγελική εντολή ξηλώθηκαν όλες οι προεκλογικές αφίσες που ήταν αναρτημένες κατά μήκος του οδικού άξονα Αγίου Αθανασίου - Κουφαλίων. Βέβαια, πιστεύουμε ότι, όσο πλησιάζουμε προς στο τέλος των εκλογών όλο και θα δούμε καμιά αφίσα εκ νέου αναρτημένη.
Και τι σας πείραζαν οι αφίσες ρε παιδιά; αφήστε να δουλέψουν και οι καημένοι οι αφισιτζίδες...

10 σχόλια:

  1. o mavroudhs den exei me ti na asxoli8ei kai na kanei kataggelies? re mintso..ksekina pleksimo kalutera!osa den ftanei i alepou...ta kanei kremastaria!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νόμος του κράτους κύριοι Ν.3870/2010.
    ΦΕΚ 138/Α'/9.8.2010
    Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων.
    Ξεκινήστε με απλή ανάγνωση του νόμου του κράτους κύριοι και μην τα ρίχνουμε σε υποψηφίους που λιώνουν το 14ο ζευγάρι παπούτσια από χωριό σε χωριό και στα 17 για να γνωρίσουν τους συνδημότες τους και να ζητήσουν την ψήφο τους
    Σιγά μην ασχοληθεί ο Μαυρουδής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πολυ καλα κανανε !! Μαλλον καποιοι κυριοι ξεχνανε τον νομο περι αφισορυπανσης (άρθρο 57, παρ.2 του Ν.1416/84, άρθρο 8, παρ.5 και άρθρο 10 του Ν.2946/01) και οτι αυτη επιτρεπεται μονο σε ορισμενους ειδικα διαμορφωμενους χωρους!! Βαρεθηκαμε να βλεπουμε σε καθε κολωνα αφισες με τα μουτρα τους, σε καθε δρομο πεταμενα fliers ρυπαινοντας τον χωρο, λες και εγινε η καθε γειτονια το "τσιφλικι" τους !!!
    Οσο για το λιωσιμο των παπουτσιων τους, μοιραζωντας σταυρωμενα ψηφοδελτια απο πορτα σε πορτα, συγγνωμη κυριοι αλλα ειστε τραγικοι!! Πριν 20-30 χρονια που ξεκινησε αυτο, ξεκινησε γιατι πολλοι δεν ξεραν να διαβαζουν και η επισκεψη ενος υποψηφιου στο σπιτι εδινε τιμη και κυρος στην οικογενεια (ετσι θελαν να πιστευουν....) !! τωρα ομως τα πραγματα αλλαξαν... Τα ψηφοδελτια γινονται ωραιοτατο προσαναμα για το τζακι, χαρτακια για τους επομενους αγωνες της τοπικης ομαδας !! Ξερω καλα πλεον ποιον θα ψηφισω και οι περισσοτεροι το ιδιο !! Δεν θα επιρρεασει κανεναν πλεον ενα προ-σταυρωμενο ψηφοδελτιο!!! Αλλα για μεχρι εκει μας εχουν.... Για προβατο που θα ακολουθησει τον προσημειωμενο σταυρο τους !!!!
    Απαντηση λοιπον την Κυριακη στις καλπες... Να τους δωσουμε το πιο ισχυρο μυνημα !!!

    Ενας αγανακτισμενος νεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ ΝΕΕ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ.
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ Α.Π.Θ., ΕΚΑΝΑ
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΟΜΙΛΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟΝ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΛΑΝΙΑ-ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΙΔΑ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΣΥ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΩ, ΑΦΗΣΑ
    ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΝΗ ΣΟΥ ΕΞΟΔΟ.
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
    ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΟΥ.
    ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗ ΦΘΗΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΙΔΡΩΣΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
    ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ή Ο ΑΛΛΟΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ, ΜΗΠΩΣ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑ ΛΙΓΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ
    Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kairos itan giati ola auta menoun pantou mines argotera.....sto 2010 tin epoxi to inernet as mi kanoun afises giati paei tzampa toso xarti krima sto periballon k oute kan anakuklonetai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ω ΕΣΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ:
    1)ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΟΜΙΛΟΥΣΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ (ΜΑΓΚΑΚΙΑ,ΒΛΑΚΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ)
    2)ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ (ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ) ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ. ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ.
    3) ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ? ΓΙΑΤΙ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΜΕΙΣ.
    4) Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΧΩ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ..
    5) ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΩ ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ, ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΝΑΝΕ ΠΟΤΑ, ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ. ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ) ΤΟ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΜΕΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ. ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, Η ΚΡΙΣΗ ΗΡΘΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ. ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ...
    6)ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ....
    7) ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΚΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΑΠΟΧΗ !! ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ...ΜΗΠΩΣ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ !!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ "ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ" "ΜΑΓΚΑΚΙΑ" "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" "ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΑΔΙΝΟΥ ΠΟΤΟΥ" !!
    ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ!!
    ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ "ΤΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ" ΤΣΙΜΠΗΣΑΤΕ... ΑΥΤΟ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΝΑ..
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα σας αφιερωσω ως "μαγκακι" νεος ενα τραγουδι του Ορφεα Περιδη :

    Θάλασσα στη Λάρισα
    σιδηρόδρομο στην Κρήτη
    όχι τρύπες στις δεκάρες
    έρχονται εκλογές

    Πέσε μόνος σου αρχηγέ
    απ' το προεκλογικό μπαλκόνι
    κι ό,τι μας ενώνει
    είναι αυτό που δε θα γίνει ποτέ

    Αν δε βγείτε πρώτο κόμμα
    το ίδιο βράδυ Κυριακής
    θα καείτε ζωντανοί
    σαν λαμπάδες στις κολώνες της ΔΕΗ
    κι αν δε βγούμε πρώτοι εμείς
    το ίδιο βράδυ Κυριακής
    να μας τρώνε τα λιοντάρια
    στον ιππόδρομο με βάρδια

    Έργα στις οδούς
    θέσεις και μισθοί, αυξήσεις
    εντυπώσεις, υποσχέσεις
    έρχονται εκλογές

    Κάθε τέσσερα χρονάκια
    μία Κυριακή πολίτες
    κι ό,τι δεν τους είπες
    γράψ'το στο ψηφοδέλτιο κι εσύ
    κι όχι να λες:

    Αν δε βγείτε πρώτο κόμμα
    το ίδιο βράδυ Κυριακής
    θα καείτε ζωντανοί
    σαν λαμπάδες στις κολώνες της ΔΕΗ
    κι αν δε βγούμε πρώτοι εμείς
    το ίδιο βράδυ Κυριακής
    να μας τρώνε τα λιοντάρια
    στον ιππόδρομο με βάρδια

    Κάθε τέσσερα χρονάκια
    μία Κυριακή πολίτες
    κι ό,τι δεν τους είπες
    γράψ'το στο ψηφοδέλτιο κι εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. nwris sas epiase o ponos gia tin rupansi pou prokaloun oi afises....edw pairnei fwtia o k****s mas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς ανώνυμους

    4 Νοεμβρίου 2010 12:53 π.μ.
    4 Νοεμβρίου 2010 1:06 π.μ.

    Το δίκιο σας είναι βουνό.
    Ειδικά το νούμερο 5 σφίγγει το στομάχι περισσότερο από τα άλλα , επίσης ή γενιά των 50+ είναι αυτοί που έβαλαν "χέρι" ξεπουλώντας ιδεολογίες πολιτικές , ανθρώπινες αρχές , πνίγοντας κάθε ελπίδα ισονομίας και ισομεταχείρισης όπως και αξιοκρατίας και ναι είναι η βολεμένη γενιά ενώ η πιτσιρικαρία γκαρσόνια και ντελίβερι χωρίς μέλλον επαγγελματικό. Ας δούμε γιατί μένουν με τους γονείς τους κοιτώντας κορνιζαρισμένους τίτλους στα ντουβάρια , γιατί δεν παντρεύονται και για να μην αραδιάσω πολλά γιατί θα γράψω μόνο ένα που κατά τη γνώμη μου είναι και η ουσία εκ του αποτελέσματος. Γιατί απαξίωσαν την πολιτική και τους πολιτικούς βάζοντάς τους όλους στο ίδιο καζάνι με την ίδια κουτάλα είτε πρόκειται για κεντρική πολιτική σκηνή είτε για τοπική αυτοδιοίκηση .
    Είναι ισοπεδωτικό να βλέπεις τη ζωή να σε προσπερνά και να επιπλέουν οι φελλοί .

    verenikis.

    υγ
    Μην αφήνετε να προδιαγράφουν και να καθορίζουν το μέλλον σας οι φελλοί και οι μέτριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΣ

    1)ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ !! ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ FLIERS ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ....
    2)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 8:28 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ -"ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ", ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΙΞΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ,ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΚΡΑΣΟΚΑΤΑΝΥΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !! ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ !! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ !! ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ!! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ.. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ , ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
    ΟΙ 2 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΗΤΑΝ :
    Α) ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ....ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΛΛΗΝΑΣ....ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΕΛΛΗΝΑΣ....
    Β) ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΙΟ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...
    ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΕ ΜΕ ΤΙΣ 4 ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΛΕΨΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή