ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Έξαρση τοπικισμού στα Κουφάλια !!!

Περιστατικό που θυμίζει περασμένες εποχές έζησε ένας από εμάς μέσα σε φαρμακείο στα Κουφάλια.
Συγκεκριμένα, ηλικιωμένη γυναίκα επισκέφθηκε ως πελάτισσα φαρμακοποιό των Κουφαλίων , ο οποίος είναι υποψήφιος με τον συνδασμό του Αριστείδη Αραμπατζή και όταν έγινε συζήτηση για τα εκλογικά η ηλικιωμένη ανέφερε ότι, συγχωριανοί της την ώθησαν να μην αγοράζει φάρμακα από τον συγκεκριμένο φαρμακοποιό γιατί, άκουσον - άκουσον, "πήγε με τους από κει" δηλαδή με τους Αραμπατζιδικούς. Μάλιστα του είπε πως δεν έκανε καθόλου καλά με την κίνησή του αυτή.
Αυτό φανερώνει την έξαρση τοπικισμού για την οποία έκανε λόγο ένας από εμάς σε παρέα στα Κουφάλια και κατηγορήθηκε πως διαδίδει ανυπόστατες ειδήσεις. Σήμερα όμως δικαιώθηκε αφού έτυχε να είναι παρών στο περιστατικό.
(Δεν γνωρίζουμε εάν αυτό το κλίμα τοπικισμού υποκινείται από μερίδα υποψηφίων ή είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα ορισμένων δημοτών των Κουφαλίων, ωστόσο, σίγουρα δεν μας τιμά ως δημότες και πλέον ως συνδημότες.)

24 σχόλια:

  1. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΕΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΡΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΕ ΜΑΡΤΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον τοπικισμό τον ζούμε όλα τα χωριά του Δήμου αγίου αθανασίου. Στον αγιο αθανασιο τσαλικης παπακωνσταντινου γλυκερια!!!! και στα αλλα χωρια ο ακορντεονιστας με τα μαυρα γυαλια!!!
    Στον αγιο αθανασιο αποχετευση παρκα πλατειες υποδομες!!! στα αλλα χωρια τιποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θέλουμε κι εμείς Τσαλίκη! Δώστε Τσαλίκη στο λαό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα, αν αφήσουμε την πλάκα και αν σκεφτούμε τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που μέσα σε μια νύχτα πήγαν στην τσέπη των μορφών τύπου Τσαλίκη, θα μας έρθει πολιτιστικός νταμπλάς.

    Έρχονται φίλοι μας από την Θεσσαλονίκη να μας δουν και ντρεπόμαστε με αυτά που μας λένε για τις λακούβες του χωριού. Μια εμπειρία από Καμπούλ την προσφέρουμε. Ας είστε καλά δημιουργικέ μας κε Αραμπατζή. Σας περιμένει μια λακουβάρα σε λίγες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=8WCFmxQsTyw&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παιδιά όλα μπορώ να τα ανεχτώ αλλά να με διοικεί και η λέτα είναι πολύ βαρύ. να φανταστείτε ότι το παρατσούκλι του Άρη είναι Αρλέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΙΣΩΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΟΠΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ, ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ (και καλλιτέχνης - συνάδελφος με τον Αραμπατζή). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΕΔΩ (επειδή ζητούσαν θέσεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο τίτλος είναι " Έξαρση τοπικισμού στα Κουφάλια !!! " με 3 !

    Και το story είναι ένας φαρμακοποιός υποψήφιος, μια ηλικιωμένη επισκέπτης στο κατάστημα του πιο πάνω με την ιδιότητα του πελάτη που αντιστάθηκε του πελάτη που επιμένει και σίγουρα δεν κατευθύνεται , αρκετοί συγχωριανοί της που την ώθησαν σε εμπορικό εμπάργκο κατά του δοσίλογου φαρμακέμπορα αλλά του κάκου και ένας αυτήκοος σεικερομάρτυς ο οποίος και κατέληξε δικαιωμένος για την μεγάλη του αποκάλυψη περί άκρατου ρατσιστικού τοπικισμού των Κουφαλιωτών (ΚουφάλιGATE) ...

    Ρηχό το όλον ....


    χωριό χωρίς μνήματα δεν υπάρχει.

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ Η Κα ΤΟΥ ΥΠΟΞΗΦΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. iste oli kompleksiki dite to simferon toy topou . theloume dioikisi me gnosh kai pira kai oxi filodoxous neo karxaries tis topikis mas aftodioikisis. as me lene pirpirina kai as petheno mesthn pina . h alios gia tin doksa kai tipota allo . kai as pame katadialou .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το θέμα τίθεται εκ του πονηρού τις τελευταίες μέρες, από τους ανθρώπους του Αραμπατζή όπου σταθούν και όπου βρεθούν στον Άγιο Αθανάσιο.

    Η ανάδειξη τοπικιστικών ακροτήτων είναι το τελευταίο χαρτί που παίζει ο Αραμπατζής, με ένα και μόνο στόχο:
    να περιορίσει όσο μπορεί τις διαρροές στο χωριό του, ισχυριζόμενος ότι θα φέρει πίσω την έδρα του δήμου που αλώθηκε από τους βαρβάρους των Κουφαλίων.

    Αλίμονο:
    α) Ο Αραμπατζής διοικησε για 12 χρόνια με την έδρα του δήμου στο χωριό του. Δεν αφήνει το παραμικρό ολοκληρωμένο έργο (η λέξη 'παραμικρό' με bold, underline, italic). Μόνο συναυλίες με τον Τσαλίκη και τραγούδια με τον Ψωμιάδη.

    β) Είναι απαράδεκτο στα πλαίσια των νέων Καλλικρατικών δήμων, ένας υποψήφιος δήμαρχος να επενδύει σε τοπικιστικές ακρότητες. Οι υποψήφιοι πρέπει να καταλάβουν ότι καλούνται να διοικήσουν ισότιμα δεκάδες διαφορετικά χωριά. Χώρος για τοπικισμούς δεν υπάρχει.

    Αντίο σας κε Αραμπατζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ
    ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΡΑ - ΝΥΧΤΑ.
    ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΛΠΟ ΠΕΡΙ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ -ΔΙΚΟ ΜΑΣ
    ΠΑΙΔΙ- ΚΑΛΗ Η ΑΤΑΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ;
    ΑΠΑΝΤΩ ----ΠΟΤΕ---- ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟ.
    -ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ.
    -ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΧΑΒΟΥΖΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    -ΔΡΟΜΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ AUTOBAHN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ 4χ4.
    -ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΙΑ ΚΑΥΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    -ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ,
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
    -ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΓΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ.
    ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ;
    ΓΙΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ:
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΦΕΥΓΕΙΣ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ 6 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 5 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ 8. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ. ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αληθεύουν όσα κυκλοφορούν, ότι η Λέτα σπέρνει τον πανικό στα παπούδια, απειλώντας ότι αν εκλεγούν οι Κουφαλιώτες αντί ο άντρας της, θα φύγουν οι γιατροί των ταμείων από τον Άγιο Αθανάσιο και θα μας βρουν άλλα χίλια δεινά;

    Μήπως φοβάται ότι θα φύγουν οι γιατροί δίπλα από την είσοδο του φαρμακείου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν διαφωνούμε ότι υπάρχει και στα άλλα χωριά τοπικισμός. Αλλά στα Κουφάλια είναι κάτι παραπάνω από ότι σε όλα τα άλλα.
    Και να είστε σίγουροι πως αν ζήσουμε παρόμοια εμπειρία και σε άλλο χωριό θα το μάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αμφίρροπη μάχη σε Θερμαϊκό (φαβορί Γιαννης Αλεξανδρής και Γιάννης Μαυρομάτης), Χαλκηδόνα (προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Αριστείδης Αραμπατζής)

    Από το http://neapolitika.wordpress.com

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΔΑΪΚΟΜΠΗΚΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. OXI MONO APEILEI H LETA ALLA XRHMATODOTEI KAI TA PSHFODELTIA KAI KSEREI POLU KALA PWS!!!! KALA RE DEN NTREPESTE LIGO POU APEILEITE TON KOSMO KAI TOUS DWRODOKEITE??? DHLADH TI 8ELETE??? 30 XRONIA NA KUBERNATE STON DHMO?? POSO PIO XAMHLA 8A PESETE EPITELOUS??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ta fainomena apatoun kurie 12:09 kai malista 8a apatisoun toso polu tis filodoksies kuriws tis Letas pou prepei na arxizetai na anisixeite apo twra..kleiste kalou kakou souita 5 asterwn sto dromokaiteio! min pesei apo ta salonia sta alwnia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αρλέτα.. Αρλέτα..Αρλέτα.

    Τέλειο το παρατσούκλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε 3/11, 12:09, είναι φοβερή η πηγή που αναφέρεις (neapolitika.wordpress.com). Μας έστειλες. Με μια γρήγορη ματιά, θα δούμε ότι το 100% των άρθρων σιγοντάρουν τους υποψηφίους του Γκιουλέκα, του Ψωμιάδη κτλ, κτλ.

    Φαντάζεσαι τώρα να έλεγε κακή κουβέντα για τον απερχόμενο!!!

    Γιατί δεν βγαίνετε μια βόλτα στις γειτονιές, να πάρετε το κλίμα; Εκεί να δεις τι προβάδισμα έχει ο απερχόμενος!! Προ-βάδισμα εξόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΑΙΣΧΥΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ & ΣΙΑ, ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ SHAKERISTA(γνωστος και μη εξαιρεταιος για την απεριοριστη στηρηξη του στον τεως ) ΕΞΑΠΟΛΟΙΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ(πιθανον να χρειαστουν και εξομολογηση)!!! Κ Υ Ρ Ι Ο Ι ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ!! ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΝΟΩ.
    Υ.Σ.
    ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 15ΔΕΠΤΗ!! ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Κου ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ) Κ Α Λ Η Ν Υ Κ Τ Α Κε ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. na agiasei to stoma sou palikari mou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διάλογος σε καφε στα Κουφάλια.
    -Αν γινόταν εκλογή μονο για τα Κουφάλια θα ήταν ποτέ υποψήφιοι της ΝΔ ο Ντάικος και του ΠΑΣΟΚ ο Μίντσος;
    - Μπα δεν νομιζμε απάντησαν στα γύρω τραπέζια.
    - Τσουκνιδάς ή Μποχώρς μπορεί, Μπέλιος ή Ψηλός μπορεί αλλά Ντάικος και Μίντσος δεν μπορούσαν να κατεβάσνε ψηφοδέλτια αμα ψηφίζαμ μον μονάχοι μας.
    -ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ 13 ΧΩΡΙΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. (1:05) - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ Η΄ ΧΑΖΟΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ , ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΚΡΥΑΔΑ ΣΟΥ!! ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή