ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα νίκης από τον Μηντσιούδη


Ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα ο Μαυρουδής Μηντσιούδης μετά την χθεσινή συγκέντρωση για τα εγκαίνια του προεκλογικού του κέντρου στα Κουφάλια. Μπροστά σε περίπου 700 άτομα ο Μαυρουδής, άφησε πίσω του τις κομματικές τακτικές και μίλησε κατευθείαν στη σκέψη και στην καρδιά όσων τον παρακολούθησαν. Μάλιστα, ζήτησε και δημόσια συγνώμη για τα λάθη του παρελθόντος ενώ ανέλαβε και την ευθύνη του μεριδίου που του αναλογεί.
Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η ηρεμία του λόγου του καθώς δεν μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιες καταστάσεις (είναι λιγάκι ευέξαπτος) ενώ παρατηρήσαμε πως στυλιστικά ήταν "άρχοντας".
Αναγκαζόμαστε να κάνουμε το σχόλιο αυτό, αφού ο Μαυρουδής "προκαλεί" (για μερικούς) με τις στυλιστικές του εμφανίσεις (για εμάς, το στυλ του καθενός, είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση) και δεν τον κατακρίνουμε γι αυτό.

(κλικ στις εικόνες για μεγένθυση)

46 σχόλια:

  1. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΨΟΓΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ,ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΗΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΗΛΙΑ.. ΤΙ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ? ΗΤΑΝ 270???? ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ.. ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΗΒΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ??

    ΘΑ ΤΗ ΦΑΤΕ ΤΗ ΦΟΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ! ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΟΥΣΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ 700. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ. ΕΒΑΛΕ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ (άδικα) ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ <> ΠΑΛΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ (εδώ και 20 χρόνια); ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΤΕ Σ'ΑΡΕΣΕΙΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΖΗΛΙΑΡΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΤΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΑΤΟΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ, ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ. ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΗΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΣΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ, ΑΛΛΟ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. Ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ''ΤΑΜΠΕΛΕΣ'' ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΠΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΛΨΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΣΙΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΜΠΛΕ. ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ(ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΦΙΛΤΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ! ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 700 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ. ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΚΡΟΧΟΛΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ 200 ΑΤΟΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?? Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ; ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΕ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ; ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ, Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ (με διαφορά) ΜΕ ΚΑΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (χωρίς ... πολύχρωμα κοστούμια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κ. Δαϊκούδης προέκυψε από πολιτική παρθενογένεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ. 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ. ΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΧΑΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΧΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ?????????????????? ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ. Ο ΜΠΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Δ Ε Δ Ο Μ Ε Ν Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΑΣΠΗ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ? ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ, ΟΧΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΛΛΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΣ. ΣΤΟΝ ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΔΑΪΚΟΥΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΠΟΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΑΪΚΟΥΔΗ-ΜΠΙΚΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΩΣΑΝ, ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ (και οι δύο) Σ' ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όντως εδώ στον Άγιο Αθανάσιο ο Δαϊκούδης έχει υποψήφιους από περισσότερους χώρους:
    - αρκετούς από την δεξιά, και
    - όλους από την άκρα δεξιά.

    Κομμουνιστάς δεν εντόπισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ. Ο ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΡΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΔΕΣ ΚΑΥΤΕΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚΤΣΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδια απο δω το πατε, απο κει το πατε αλλα κανενα σχολιο για την συγκεντρωση δεν βλεπω τωρα απο τους πικροχολους οπως τους ονομασε καποιος. Μπορει κανεις τωρα να αμφισβητησει το πληθος του λαου που παρευρεθικε εκει? Ηταν μια συγκεντρωση φαινομενο για τοπικες εκλογες στα Κουφαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΣΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΘΑ ... ΞΕΣΚΙΣΕΙ! Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ, ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΜΗ, Ω ΣΥΓΓΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΩ. ΚΥΡΙΕ ΕΞΥΠΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αρε απο που ίσαστη σείς ααα????
    Αμα τ'αμουλύκου ..θα σας φάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ποιος θα χαψει τι πατριωτ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. KATARXAS KOPSTE TIS XAZOMARES GIATI ANAKATEYOMAI!!!AN O LAOS H8ELE TON MHNTSO 8A TO EVGAZE...AN OXI THN 1H, THN 2H FORA!AN OXI THN 2H, THN 3H FORA!!! H 5H PAEI POLY KAI ESEIS AKOMH TRAGOUDATE...THN MIA LETE OTI DEN 8ELETE NA PSHFISETE VASH KOMMATOS KAI THN ALLH STO ANEKSARTHTO VASTATE KONTRA!!!! POSO POYLHMENOI MPOREI NA EISTE OTAN AKOMH ASXOLEISTE ME TA KOMMATA KAI OXI ME TO KOINO SYMFERON TOU TOPOU??? POSO AKOMH 8A MASATE THN IDIA KARAMELA?? OSO GIA THN SYGKENTRWSH TOU MHNTSOU.........TAZEI TA TRELA TOU GIATI KSAFNIKA THN EIDE AGROTHS KAI MAZEPSE TOSO KOSMO?? APO DASKALOS EIPE NA THN DEI MENTORAS TOY SKOULHKIOU?? GLUKA8HKES MAYROUDH ME TA "AKRIVA KTHMATA"...EXEIS DIKIO! EXW ASTRONAYTHS 8A GINOMOUN! MHN KANETE TON KOPO OUTE KAN GIA DEYTERA GIATI H 2H KYRIAKH APEXEI ETH FWTOS APO TA PODIA SAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΑΣ ΠΑΝΕ!ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΩ...ΘΑ ΠΙΝΩ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. an8rwpos pou den mporei na summazepsei to spiti tou, den 8a mporesei oute tin koinotita!


    anwnumos 8avmastis tis gynaikas tou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. SYMFWNW ME TOYS (2 Νοεμβρίου 2010 8:44 π.μ.)& (3 Νοεμβρίου 2010 12:44 π.μ.)
    ETSI...NA LAMPEI SIGA SIGA H ALH8EIA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Διαβάζω τόσες μέρες τα κομματικά και προσωπικά σχόλια σας ,αλλά δεν διάβασα απο κανένα σας ,ποιος από τους τέσσερεις υποψήφιους θα ήταν καταλληλότερος και έχει πρόγραμμα ,το πως θα διοικήσει με σύνεση και χωρίς μικροκομματικά και συμφεροντολογικά τερτίπια ,αυτόν τον τυρανισμένο τόπο. Έχει άραγε κανείς σας άποψη, ή χαθήκατε μέσα στα κόμματα σας που θυμίζουν ομάδες ποδοσφαίρου και σκέπασαν το λαό με διστυχία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. AN EXEI KAPOIO PROBLHMA ME THN ORASH TOU O MAYROUDHS AS PAEI SE OF8ALMIATRO...AKOUS EKEI BLEPEI NIKH KAI STELNEI MHNYMATA!!!!! ME TI AGORI MOU??? ME WHATS UP GIA NA MHN XREWNESAI KIOLAS.??? PW PW TI AKOUW FETOS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. εχεις δικιο φιλτατε 2:17..ομως νομιζω οτι ειναι το πλεον ακαταλληλο μερος για τετοιου ειδους "γκαλοπ"! εδω ανεχομαστε 30 χρονια ασυδοσιας...δεν θα καταπραυνθουμε απο εναν δημαρχο που ισως αποδειχτει αναξιος? νωρις για προβλεψεις..νωρις και αδικια για προκαταληψεις..ας μιλησουν οι καλπες ΔΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 12:44 π.μ.ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ (που δεν ήταν και λίγες). ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ (μπορεί να γίνει κι αυτό, γιατί δεν τον ξέρουν - φαντάζεστε την Ντουρούκου την Μαργούδα στην Δημαρχεία; ουάου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΗΡΕΜΗΣΤΕ! ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΒΑΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. Π.Χ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ Ή ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ... ΜΑΓΚΑΣ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ... ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. EINAI ENAS NEOS DHMOS KAI H ''BRWMA'' TOY ARAMPATZH ISWS NA MHN EINAI GNWSTH KAI STOUS YPOLOIPOUS DHMOTES TWN NEWN DHMWN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΤΙ ... ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΤΕ ΚΑΜΙΑ "ΒΡΩΜΑ" ΑΠΟ ΤΟ ... ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΜΕΡΙΑ; ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. tolmas na amfivaleis an to agrokthma egine me kopo kai ydrwta? pane pes ayta pou les stous psifoforous sou agrotes an tolmas kai ela na mou peis meta an den se paroun me tis petres! profanws exeis mayra mesanyxta apo agrotika themata gia ayto kalytera mhn ta pianeis sto stoma sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. OTAN KAPOIOS KSAKINAEI APO TO 0 KAI KANEI TO ORAMA TOY PRAGMATIKOTITA OLOI MAS OFEILOUME NA TOU POUME ENA MPRAVO DIOTI AUTO DILWNEI TN AKSIA AUTOU TOU ANTHRWPOU..O MAUROUDIS AUTO POU EKANE (AGROKTIMA) TO EKANE APO TO 0 AUTO DIXNEI THN AKSIA AUTOU TOU ANTHRWPOU SE ANTITHESI ME TOUS ALOUS 2 UPOPSIFIOUS POU TA VRIKAN OLA ETOIMA...EDW FENETAI POIA EINAI I PRAGMATIKI TOUS AKSIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ -ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ....ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ...Η ΕΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ Κ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ Κ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ....ΘΑ Μ ΠΕΙΤΕ ''ΧΩΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΕΝΤΑΞΕΙ.....''ΑΛΛΑ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Κ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣ Κ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ....ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. mitsako emeis pantws ti glitwsame...an k imastan ekei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. TI EKANE O MAYROUDHS ME TO KTHMA TOU??????TO KSEKINHSE APO TO MHDEN???? FYSIKA....TO KSEKINHSE AP TO MHDEN KAI KATELHKSE NA XEI STHN TSEPH TOU EKATONTADES XILIADES EVRW!!!! KOPSTE TIS MALAKIES EPOMENWS GIATI BARE8HKA NA AKOUW GIA GLUPSIMATA KAI OTI O MAYROUDHS EINAI KALOS KAI ENDIAFERETAI!!!! 8A MAS DWSEI EMAS TOUS NEOUS DOULEIA O MAYROUDHS???????? 8A MAS DWSEI ORAMA KAI ONEIRO?????? PAPARIA 8A MAS DWSEI ME SYGXWREITE KIOLAS!!!!! FTANEI PIA ME TA KOMMATA.... BRAVO STON ANEKSARTHTO POY KATEVAINEI GIA NA DEIKSEI OTI DEN TON NOIAZEI TO KOMMA!!! AYTO FANHKE AP TO PSHFODELTIO TOU..ZHTW STON DHMARXO DAIKOUDH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για ποιόν "Ανεξάρτητο" μιλάς ρε φίλε ???
    "Αντάρτης" της ΝΔ δεν είναι ???

    Ήταν ή όχι διεκδικητής του "Χρίσματος" από την ΝΔ έως το τέλος της διαδικασίας ???

    Δεν του δώσανε "Χρίσμα" και κατεβάζει "αντάρτικο" με ΝΔ στον κύριο πυρήνα και καμπόσους Πασόκους από "Μπελίδη" μεριά !!!

    Μήπως δεν είναι έτσι ???

    Και αν το χρίσμα της ΝΔ το έπαιρνε ο Δαϊκούδης και ο Αραμπατζής κατέβαζε "Αντάτρικο" ... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ θα ήταν ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΛΙΓΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ (κι ο Τσουκνιδάς στα Κουφάλια από φθορά την έχασε την τρίτη επανεκλογή του). ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ (οι δύο) ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ. ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ... ΡΙΖΕΣ (και δεν είσαι ... θεός - υπάρχουν κι άλλοι)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ 7,58πμ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΧΡΙΣΜΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ. Ο ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ-ΜΠΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ??...ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ.. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ Μ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΤΛ, ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ, Ο ΜΠΙΚΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΥΠΟΤΕΙΘΕΜΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΚΟΥ. ΤΙ ΛΕΤΕ? ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμε 3 Νοεμβρίου 2010 8:01 π.μ.

    Είναι ανέντιμο να μιλάς έτσι για τη μάνα του Μηντσιούδη αλλα και γενικά για ανθρώπους που δεν εμπλέκονται.Τί σου φταίει η γυναίκα ή ο πατερας ή ο οποιοσδήποτε .
    Στο αγρόκτημα είναι "φαίνεται" τουλάχιστον ο αδελφός του ο Αντώνης.
    Τους Μηντσίδηδες μπορεί να τους καταλογίσει κανείς αρκετά πράματα και να έχει και δίκιο σε αρκετά απο αυτά, δεν μπορεί όμως κανείς να τους πεί τεμπέληδες . Αυτά τα παιδιά μεγαλώσανε μέσα στα χωράφια , τους μπαξέδες , τις λαικές και το καφενείο του παππού τους.

    Όντως ο Μαυρουδής μπήκε άκομψα στην πολιτική κάτι το οποίο πλήρωσε και ίσως ξαναπληρώσει , από όσο γνωρίζω όμως τους υποψήφιους αλλα και αυτούς που πέρασαν απο τα Κουφάλια τουλάχιστον δεν είναι χειρότερος τους.
    Η γνώμη μου είναι πως όποιος έχει οτιδήποτε για οποιονδήποτε με στοιχεία να το βγάλει αλλα να αφήσει απόμερα το οικογενειακό περιβάλον των υποψήφιων.

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΙΣΜΑΤΑ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ( βλέπε Μ. Μιντσιούδη ). ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ (ΠΟΛΥ Η ΛΙΓΟ) ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ, ΚΑΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ-ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ (άνθρωπος που τριγυρνάει στα κομματικά γραφεία, κόβει και ράβει, παίρνει και δίνει εντολές,πηγαινοφέρνει υπουργίνες (τέως) στο κτήμα και υφυπουργούς στις ταβέρνες, τακτοποιεί σε θέσεις τους ημετέρους για ψηφοθηρικούς σκοπούς και πολλές άλλες δεξιοτεχνίες).
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ!!!!
    ** Κ Ο Υ Ρ Α Γ Ι Ο ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΠΕΛΙΔΗ, ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Και τι σχέση έχει ρε μεγάλε η περαίωση με την τοπική αυτοδιοίκηση; Με τους σκουπιδότοπους κτλ;

    θα σου πω εγώ τι σχέση έχει (γιατί έχετε ξαμοληθεί όλοι οι δεξιοί σε ότι φόρουμ υπάρχει με την ίδια επιχειρηματολογία περί περαίωσης):

    αυτός που δεν θέλετε να πάει να ψηφίσει δεν είναι ο κλασσικός δεξιός ΑΛΛΑ εκείνος που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πάει και μαυρίσει τον φίλο σου τον Αραμπατζή. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ θέλετε να αποτρέψετε, για να δώσετε μεγαλύτερες πιθανότητες στους υποψηφίους σας.

    Σαν τις αλεπούδες στο παζάρι έχετε καταντήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. kala leei mia paroimia...opou akous polla kerasia..krata kai mikro kala8i! kurie mavroudh trekste twra na piasete tin kokkinoskoufitsa! valte to mualo sas na doulepsei twra....

    ΑπάντησηΔιαγραφή