ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Έξαρση τοπικισμού Νο2


Η εικόνα τα λέει όλα...
(κλικ για μεγένθυση)

6 σχόλια:

  1. Πατριώτες και πατριώτισσες,
    δεν πρέπει να αφήσουμε τους αλλοδαπούς Κουφαλιώτες να μας διοικούν. Δώστε με την ψήφο σας δύναμη στο χωριό σας, το ΤΡΙΤΟ σε πληθυσμό
    χωριό τού νέου δήμου (μετά τα Κουφάια και τον Άγιο).
    Όχι παίζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά είναι αλήθεια ότι οι Γεφυριώτες είναι πολύ κομπλεξικοί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καυστικός Σχολιαστής6 Νοεμβρίου 2010 στις 12:07 π.μ.

    Δε ντρέπεσαι ρε φίλε (9:57 μ.μ. ) να προσβάλλεις μια ολόκληρη Κοινότητα 4.000 κατοίκων με μια ανοησία που έγραψε ένας ... γνωστός με ονοματεπώνυμο (πρόεδρος Τ.Σ.) στο ψηφοδέλτιο "Αραμπατζή" και αυτός. Ποιος σου είπε πως οι υπόλοιποι 3.999 συμμερίζονται τις απόψεις ενός ΑΝΟΗΤΟΥ ???
    Η Γέφυρα είναι Δημοκρατικό χωριό με πλούσια Ιστορία και πολλούς Αγώνες για την Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ένα λεπτό.

    Η ανακοίνωση του προέδρου της Γέφυρας είναι όντως άκομψη. Δεν είχε κανένα λόγο και καμία αρμοδιότητα να προβεί σε μια τέτοια παραίνεση. Δεν κατάλαβα όμως τα σχόλια για βλακεία και για κόμπλεξ όλου του χωριού. Για βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, εσείς οι 'έξυπνοι':

    Φαντάζομαι ότι κάποιοι από εσάς βρήκατε χρόνο να κοιτάξετε ένα ψηφοδέλτιο. Θα προσέξατε ότι ο νομοθέτης διαχωρίζει τοπικά (και όχι τοπικιστικά) την σταυροδοσία μέσα στα χωριά του νέου δήμου; θα προσέξατε ότι π.χ. αν είστε από τα Κουφάλια ΔΕΝ μπορείτε να επιλέξετε 3 υποψηφίους από τον Άγιο Αθανάσιο, αλλά ουσιαστικά καλείστε να πριμοδοτήσετε τους υποψήφιους της περιοχής σας.

    Είναι ο νομοθέτης βλάκας και κομπλεξικός; Μήπως κάτι άλλο προέβλεψε, μοιράζοντας εκ των προτέρων την αναλογία των δημοτικών συμβούλων ανά των τέως Καποδιστριακών δήμων;

    Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει γιατί τα δακτυλάκια κάποιων λειτουργούν ανακλαστικά πλέον στο πληκτρολόγιο. Παλιά έλεγαν 'πριν πεις κουβέντα, βουτα τη γλώσσα στο μυαλό'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πατριωτικό καθήκον μας προστάζει.

    Τι άλλο να πούμε εμείς? Τα λέει όλα ο "άνθρωπος" μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή