ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ξεκίνησε η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων

Ξεκίνησε σήμερα η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων. Η διαδικασία που προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 23 Ιουλίου αφορά το πάσης φύσεως προσωπικό στο δημόσιο, τους ΟΤΑ α’ & β’ βαθμού και τα Ν.Π.Δ.Δ.
Μόνιμοι υπάλληλοι, αορίστου χρόνου, ορισμένου χρόνου και με σύμβαση έργου, οφείλουν να εισάγουν στην ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση http://apografi.gov.gr/, ΑΦΜ, προσωπικά στοιχεία, στοιχεία που αφορούν στην υπηρεσιακή τους κατάσταση και το φορέα στον οποίο απασχολούνται, καθώς και τίτλους σπουδών, δεξιότητες, αλλά και προτίμηση για μετακίνηση σε άλλο φορέα
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την απογραφή είναι:
Εκκαθαριστικό Φορολογίας από το 2002 και μετά
Κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισής ή Βιβλιάριο Υγείας ή ΑΜΚΑ
Αστυνομική Ταυτότητα
Λογαριασμός ΔΕΗ
Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Μισθοδοσίας
Τίτλοι Σπουδών (Πτυχία, Ξένες Γλώσσες, κλπ)

Από την 1η έως τις 5 Ιουλίου η απογραφή θα διενεργηθεί πιλοτικά για το προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών και για τους υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.
Οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι υποχρεούνται να απογραφούν 12 - 23 Ιουλίου βάσει του τελευταίου ψηφίου του ΑΦΜ τους. Αν το επιθυμούν μπορούν να απογραφούν νωρίτερα, αλλά σε καμία περίπτωση μετά τις 23 Ιουλίου.
Όσοι βρίσκονται σε οποιασδήποτε μορφής άδεια ή αδυνατούν να απογραφούν, οφείλουν να υποβάλουν εγκαίρως αίτημα στις Διευθύνσεις Διοικητικού.
Η εισαγωγή των στοιχείων ισοδυναμεί με υπεύθυνη δήλωση, συνεπώς βάσει της ΚΥΑ ψευδή στοιχεία διώκονται ποινικά. Τα στοιχεία άλλωστε θα διασταυρώνονται από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου