ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Στις 24 του μηνός η διακήρυξη του Γιάννη Μπίκου;

Στις 24 του μηνός, κατά πάσα πιθανότητα, αναμένεται να προχωρήσει στη διακήρυξή του συνδιασμού του ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Χαλκηδόνας, κ. Γιάννης Μπίκος.

Εάν οι φημολογίες για το ψηφοδέλτιο του πρώην αντινομάρχη αληθεύουν, τότε οι πιθανότητες μιας ενδεχόμενης εκλογής του αυξάνονται αφού αναφέρουν πως ο κ. Μπίκος έχει ήδη ετοιμάσει τη λίστα των υποψηφίων που θα τον ακολουθήσουν στις εκλογές του Νοεμβρίου. Μάλιστα, λέγεται ότι έχει στο πλευρό του στελέχη από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου.

Στις απέναντι όχθες οι αντίπαλοί του ακόμη δεν έχουν καταλήξει σε υποψηφιότητες περιμένοντας τις επίσημες επιλογές των κομμάτων.

Αρνητικό είναι, ωστόσο, οι πολιτικές και κομματικές πεποιθήσεις του κ. Μπίκου που τον χαρακτηρίζουν μερικώς ανατρεπτικό αφού είναι γνωστό πως ανήκει στις τάξεις της Ντόρας η οποία προσπαθεί να εδραιωθεί με ανάλογες κινήσεις σε όλη την Ελλάδα μετά και την «κόκκινη κάρτα» που έφαγε από τη ΝΔ.

Έτσι, οι αντίπαλοί του ίσως μεθοδεύσουν την κάθοδό του διαδίδοντας πως πρόκειται για αντάρτη της ΝΔ και θα προσπαθήσουν να αντλήσουν ψήφους από τους υποστηρικτές της ΝΔ χωρίς, ωστόσο, να παραδέχονται πως και οι ίδιοι είναι αντάρτες αφού κανείς τους δεν επιθυμεί να λάβει το κομματικό χρίσμα.

Και για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, ο κ. Μπίκος δηλώνει ανεξάρτητος και ουδέποτε χρησιμοποίησε , τουλάχιστον επίσημα και μέχρι τώρα, την κομματική του ταυτότητα για να οικιοποιηθεί οποιουδήποτε οφέλους που θα έχει από αυτήν.

2 σχόλια:

  1. Χέσαμε και η βάρκα γέρνει.
    Κια γω έλεγα τι μας λείπει τόσο καιρό..
    Η διακήρυξη του Μπίκου..ήτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε σ΄αλλη γειτονια ρε μπικο εδω σε ξερουμε ποιος εισε μην ξεχασης να παρης μαζη σου και τους υποψηφιους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή