ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Γιατί να επιχορηγούνται τα κόμματα από τα χρήματα του Ελληνικού λαού;

Δύο μήνες πριν είχαμε εκφράσει την απορία μας (δείτε σχετικά εδώ) για τη χρηματοδότηση των κομμάτων από τα χρήματα του Ελληνικού λαού.
Και σήμερα ξαφνικά το ανακάλυψαν όλοι και είναι πρώτο θέμα σε πολλά ΜΜΕ...

2 σχόλια:

  1. Καλά αυτό που συμβαίνει στην Ελλαδίτσα μας αμφιβάλω αν γίνετε και σε άλλη χώρα. Δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν λένε από τον Σεπτέμβρη τις συντάξεις, και έχουν χρήματα για δώσουν στα κόμματα. Έχουν τρελαθεί τελείως .Έρεε!!! που είσαι καημένε Περικλή να τους μπαγλαρώσεις όλους μέσα για να καθαρίσει ο τόπος .και εδώ κολάι το τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου μυαλό δεν θα βάλει αυτό το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταιν αυτοί...Εμείς φταίμε.
    Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους.
    Εμείς όμως τους βρίζουμε 4 χρόνια και τον τελευταίο μήνα πριν τις εκλογές τους χειροκροτάμε.
    Πρέπει να αλλάξουμε, πρέπει να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι είναι απλά στρατιωτάκια και εντολολήπτες. Τίποτε παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή