ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Συνεργασία Κουφαλίων - Χαλκηδόνας

Συνεργασία Κουφαλίων - Χαλκηδόνας την περίοδο του καλοκαιριού αποφασίστηκε από τον δήμαρχο Χαλκηδόνας κ. Αθανάσιο Νικόπουλο και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Κουφαλίων κ. Φάκα ύστερα από αίτηση του δεύτερου προς τον δήμο Χαλκηδόνας.
Η συνεργασία θα έχει ως στόχο την ενίσχυση των μέσων καθαριότητας και την αποκομιδή των απορριμμάτων της λαϊκής αγοράς Κουφαλίων καθώς ο δήμος Χαλκηδόνας θα διαθέσει ένα απορριμματοφόρο και ένα σάρωθρο (σκούπα).
http://koufalia.capitalblogs.gr

1 σχόλιο:

  1. http://apatevnes.blogspot.gr/

    πατήστε επάνω για να μάθετε περισσότερα.

    Εργασία σε σημείο εξαθλίωσης,ξεσκέπαστε τους, είναι απατεώνες.

    H ιδιωτική εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.Β.Ε ασχολείται με την αποκομιδή των σκουπιδιών στους δήμους, Χαλκηδόνα, Κουφάλια, και περιχώρων,του νομού Θεσσαλονίκης.
    Το περίεργο είναι πως με τόσες καταγγελίες που έχει φάει για πάρα πολλές παράβασής όπως π,χ, από το υγειονομικό από την
    επιθεώρηση εργασίας από την τροχαία κ.α πως επιτρέπουν και δεν τους έχουν πάρη ακόμη την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
    Οι εργαζόμενοι δουλεύουν απλήρωτοι έξι και επτά μήνες, και όποιος τόλμησε να ζητήσει τα δεδουλευμένα τον απολύουν χωρίς να τον δώσουν μια.
    Έτσι μπαίνουν στην διαδικασία στο να πάρουν τα χρήματα τους με την νόμιμη οδό, αν τα πάρουν φυσικά, γιατί αφαιρούνται με πονηρό τρόπο υπερωρίες, άδειες, κ.τ.λ.
    Τα οχήματα τους κυκλοφορούν πολλά από αυτά με σοβαρές βλάβες χωρίς κτεο,ασφάλεια,βιβλία δρομολογίων,ταχογράφοι,βέβαια οι οδηγοί εργάζονται σε αυτές τις συνθήκες με τον φόβο της απόλυσις.
    Ξεφορτώνουν τα σκουπίδια στον προαύλιο χώρο, που τα φέρνουν από τα μέρη που κάνουν την αποκομιδή, και τα μεταφορτώνουν σε άλλα φορτηγά.
    Τα σκουπίδια παραμένουν ώρες εκτεθειμένα την μέρα, ακόμη και τα βράδια,με αποτέλεσμα να γεμίσει ο τόπος ποντίκια,δυσωδία, μικρόβια,και όλα τα επακόλουθα.
    Και όλα αυτά δίπλα σε κατοικημένες περιοχές.Στην προέκταση Παπάγου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
    Μάλιστα διέρρευσε ότι το έργο το πήρε παράνομα. .Απασχολεί αλλοδαπούς πολύ είναι παράνομη και χειρίζονται μηχανήματα μέσα στην μάντρα του,χωρείς τις προβλεπόμενες άδειες.
    Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να επέμβει άμεσα εισαγγελέας.
    Μπροστά στο κέρδος του χρήματος δεν υπολογίζουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή