ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Kαταγγελίες του Γ. Συμπιλίδη για το νομάρχη Κιλκίς

Σοβαρότατες καταγγελίες του Γιώργου Συμπιλίδη για το νομάρχη Κιλκίς:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΙΛΚΙΣ 22-7-2010
Ο συνδυασμός του Γιώργου Συμπιλίδη εδώ και τέσσερα χρόνια προσπάθησε με υπευθυνότητα και τόλμη τιμώντας την ψήφο του κάθε Κιλκισιώτη να αναδείξει στα πλαίσια του θεσμικού ρόλου όλα τα προβλήματα που απασχολούν και βασανίζουν τους κατοίκους του Νομού μας .
Όλοι εμείς που είμαστε εκλεγμένοι στο νομαρχιακό συμβούλιο αλλά και οι

συνάδελφοί μας στο συνδυασμό που δεν εξελέγησαν είμαστε και επιτυχημένοι επαγγελματίες ο καθένας στον τομέα του και υπεύθυνοι πολίτες με πολυετή συνεπή δράση στα κοινά .
Προσπαθήσαμε λοιπόν να οδηγήσουμε την δράση και τις αποφάσεις της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης με γνώμονα μόνο το συμφέρον του πολίτη και κεντρική ιδέα την ανάπτυξη του νομού μας .
Δυστυχώς τέσσερα χρόνια μετά δεν έχουμε να επιδείξουμε τίποτε που να μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό .

Προσπαθήσαμε όλο αυτό τον καιρό όχι από αντίδραση ούτε από αντεκδίκηση ή οποιαδήποτε κομματική πολιτική η προσωπική σκοπιμότητα να φέρουμε το ελάχιστο που οφείλεται στον πολίτη του νομού μας δηλαδή χρηστή και έντιμη οικονομική διαχείριση των χρημάτων του πολίτη . Ούτε σ’ αυτόν τον τομέα τα καταφέραμε !!!!!!!!!!
Η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση του Κιλκίς έγινε παράρτημα της εισαγγελίας αφού τα σκάνδαλα οικονομικής και άλλης διάστασης είναι καθημερινά φαινόμενα . Δεν αρνούμαστε την ευθύνη που φέρουμε και εμείς για αυτήν την κατάντια !!!!
Απολογούμενοι στους πολίτες του Νομού μας ομολογούμε πως προσπαθήσαμε τουλάχιστον με όλα τα νόμιμα μέσα να διαφυλάξουμε και να περισώσουμε ότι ήταν δυνατόν . Στάθηκε αδύνατον .
Καμιά κρατική υπηρεσία συμπεριλαμβανόμενη και αυτή ακόμη της δικαιοσύνης δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων . Καταγγείλαμε στοιχειοθετημένα πλήθος παράνομων ενεργειών του νομάρχη απευθυνόμενοι στους κωφούς και τυφλούς κρατικούς λειτουργούς .

Αποκορύφωμα όλων αυτών η πρόσκληση για το τελευταίο νομαρχιακό συμβούλιο . Μια πληθώρα έργων – αναθέσεων 45.000 ευρώ έρχεται να λεηλατήσει την ψυχορραγούσα νομαρχιακή αυτοδιοίκηση . Ένα όργιο σπατάλης για να μην την ονοματήσουμε κάπως αλλιώς έρχεται να ξεχυλίσει το ποτήρι . Άνθρωποι που διώκονται κακουργηματικά από την δικαιοσύνη γιατί κακοδιαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα έρχονται να επιβεβαιώσουν τις υποθέσεις . Εμείς δεν μπορούμε να ανεχτούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε σε αυτό το έργο . Υπουργοί – βουλευτές – δήμαρχοι – ελεγκτές δημόσιας διοίκησης – περιφερειάρχης – δημοσιογράφοι και λοιποί να αναλάβουν τις ευθύνες της . Εμείς με ευθύνη και θάρρος ζητάμε συγνώμη από τους πολίτες γιατί όλα αυτά τα χρόνια . Δεν καταφέραμε να γίνει τίποτε ουσιαστικό στο νομό μας παρά τα δεκάδες εκατομμύρια που σπαταλήθηκαν . Είμαστε υπερήφανοι γιατί προσπαθήσαμε έντιμα να διαφυλάξουμε τους πολίτες και τα χρήματα τους και απαγοητευμένοι γιατί δεν τα καταφέραμε .
Μπορούμε να κοιτάζουμε στα μάτια όλους σας γιατί ούτε και την αποζημίωση μας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο δεν καρπωθήκαμε και αποχωρώντας προσπαθούμε να αφυπνήσουμε την ευθύνη όλων μας για αυτό κατάντημα ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο . '

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου